Jakob Ingebrigtsen:

Avslørt av broren

Drukket ut på egen bursdag.

FESTKLAR: Jakob Ingebrigtsen så ut til å storkose seg i utdrikningslaget sitt. Foto: Skjermdump fra Strava
FESTKLAR: Jakob Ingebrigtsen så ut til å storkose seg i utdrikningslaget sitt. Foto: Skjermdump fra Strava Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Friidrettsstjernen Jakob Ingebrigtsen (23) kom rett fra seire i Diamond League til eget utdrikningslag hjemme i Sandnes. Der måtte han gjennom en øl-stafett!

På dagen han fylte 23 år ble nybakt verdensmester på 5000 meter, Jakob Ingebrigtsen, overrasket med utdrikningslag bare fire dager før selve bryllupet.

Hans beste venner arrangerte en «beermile» til hans ære, som er et løp over en engelsk mil (1609 meter), hvor det blir innlagt stopp hvor deltakerne må styrte en flaske øl, før de løper videre.

KJÆRLIGHET: Jakob Ingebrigtsen gjestet «Lindmo» sammen med Elisabeth. Der snakket de blant annet om hvordan de ble sammen. Video: NRK / Rødt Kort. Vis mer

Drukket ut

Jakob vant selvsagt løpet, foran brødrene Henrik (32) og Filip (30).

Det er en annen av brødrene, Kristoffer (35), som delte begivenheten på treningsappen Strava med sine nærmere 10 000 følgere.

DRUKKET UT: Jakob Ingebrigtsen hadde så vidt rukket å stige av flyet, før han måtte kaste seg rundt til sitt eget utdrikningslag. Der måtte han løpe en engelsk mil (1609 meter) med innlagte ølpauser, avslørte broren Kristoffer på treningsappen Strava. Foto: Skjermdump/Strava
DRUKKET UT: Jakob Ingebrigtsen hadde så vidt rukket å stige av flyet, før han måtte kaste seg rundt til sitt eget utdrikningslag. Der måtte han løpe en engelsk mil (1609 meter) med innlagte ølpauser, avslørte broren Kristoffer på treningsappen Strava. Foto: Skjermdump/Strava Vis mer

Jakob sier ja til sin kjæreste gjennom sju år, Elisabeth Asserson (23) i Bragernes kirke i Drammen lørdag. Begge skal for øvrig ha fem forlovere. Festen i etterkant finner sted i Børsens festlokaler i samme by, hvor det er en stor ballsal som de rundt 120 gjestene kan svinge seg i utover kvelden.

– Ballsal var et stort ønske. Det henger igjen fra vi var yngre, har Asserson tidligere uttalt til Drammens Tidende.

Kjole fra Zürich

For å holde orden på alt har hun fått hjelp av en bryllupsplanlegger, og det er ingen tvil om at det er Elisabeth som har ordnet det meste av det praktiske. Jakob har vært opptatt med VM og avslutningen av Diamond League i USA.

SPENNENDE ÅR: Løperesset Jakob Ingebrigtsen ble for kort tid siden verdensmester på 5000 meter. Lørdag venter bryllup, før han og hans kommende kone Elisabeth flytter inn i nytt hus på Lura i Sandnes. Foto: Beate Oma Dahle / NTB
SPENNENDE ÅR: Løperesset Jakob Ingebrigtsen ble for kort tid siden verdensmester på 5000 meter. Lørdag venter bryllup, før han og hans kommende kone Elisabeth flytter inn i nytt hus på Lura i Sandnes. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Vis mer

– Fargene vi har gått for er rødt, gull, hvitt og rosa. Så ønsker vi blomster, levende lys og en atmosfære som gjør noe med rommet, uttalte Elisabeth tidligere i sommer.

KJENDISTUNGT: Ingebrigtsen-kjærestene Elisabeth Asserson og Liva Ingebrigtsen var sendt til Bergen for å motta pris hvis Team Ingebrigtsen skulle vinne pris. Video: Rød Løper Vis mer

Den hvite bryllupskjolen ble innkjøpt i sveitsiske Zürich, noe hun valgte å dele på sosiale medier. Etter at paret er blitt smidd i Hymens lenker venter en bryllupsreise til Maldivene.

Kort tid etter er det ventet at deres nye hus på Lura i Sandnes står klart, så man kan trygt fastslå at 2023 er blitt et særdeles innholdsrikt år for paret.

LES OGSÅ: Tar grep: - Det er scam

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer