«BIANCA»:

Avsløring: - Hun har temperament

Stjerneregissøren avslører detaljer om verdensstjernene.

TEMPERAMENT: Ifølge den svenske stjerneregissøren er Julia Roberts blant de vanskeligste å jobbe med - grunnet temperamentet. Foto: Vianney Le Caer / Invision / AP / NTB
TEMPERAMENT: Ifølge den svenske stjerneregissøren er Julia Roberts blant de vanskeligste å jobbe med - grunnet temperamentet. Foto: Vianney Le Caer / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert

Forrige uke hadde den svenske influenseren Bianca Ingrosso (27), som nå har blitt programleder, premiere på det nye talkshowet «BIANCA».

Premieren er en av de sterkeste for Discovery+, og svenske Kanal 5 - som talkshowet sendes på i Sverige - hadde sin mest sette premiere på 15 år.

Dermed er det også flere som har fått med seg innholdet i de to første episodene.

Blant gjestene var den svenske regissøren Lasse Hallström (76), som kunne avsløre flere detaljer om de virkelig store Hollywood-stjernene. Expressen har omtalt saken.

KJEMPEKRANGEL: I en episode av «Wahlgrens verden» hadde Pernilla og Bianca en kjempekrangel. Vis mer

Avslører detaljer om stjernene

Hallström har en lang karriere som filmregissør, og står bak filmer som «What's Eating Gilbert Grape», «Chocolat», «Casanova» og «Dear John». Arbeidet hans har skaffet ham tre Oscar-nominasjoner.

Han har for øvrig også regissert over 30 musikkvideoer for ABBA.

Det gjør at han har møtt og jobbet med noen av verdens største Hollywood-skuespillere, deriblant Johnny Depp (59), Julia Roberts (54) og Leonardo DiCaprio (47).

Da han lørdag forrige uke gjestet Ingrossos talkshow kunne han blant annet avsløre hvilke to skuespillere som har vært vanskeligst å jobbe med.

AVSLØRING: Lasse Hallström har jobbet med de fleste store skuespillerne, og avslører flere detaljer om hvordan de er å jobbe med. Foto: Pernilla Thelaus/Warner Bros Discovery
AVSLØRING: Lasse Hallström har jobbet med de fleste store skuespillerne, og avslører flere detaljer om hvordan de er å jobbe med. Foto: Pernilla Thelaus/Warner Bros Discovery Vis mer

- Åh, det blir dødt løp mellom et par, sier han, og peker på både Depp og Roberts, og legger til:

- Kjempemorsom og trivelig, men han blir litt trøtt innimellom, sier han om Depp, før han peker på Roberts og sier:

- Og hun har et innmari temperament.

SEXLEKETØY: I den nyeste episoden av «Wahlgrens verden» får Benjamin en gave av søsteren Bianca som er litt utenom det vanlige. Vis mer

- Har blitt bedre

Han kan videre avsløre at Depp stort sett kom for sent til innspillingene.

- Det kan skje at man må ringe etter to timer og spørre ydmykt om han skulle kunne tenke seg å jobbe den dagen. Det var sånn den gang, men nå har han blitt bedre.

Det kommer også frem Channing Tatum (42), kjent fra blant annet «Dear John», er «veldig lett å jobbe med».

LES OGSÅ: På romantisk besøk hos norsk flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer