«Grey's Anatomy»:

Avsløring: - Det stinket

Måtte late som de opererte på mennesker.

ORGANER: Katherine Heigl og Ellen Pompeo, her avbildet med Kate Walsh i 2006, spilte sammen i sykehusserien «Grey's Anatomy». Nå avslører de flere detaljer fra innspillingen. Foto: Chris Carlson / AP Photo / NTB
ORGANER: Katherine Heigl og Ellen Pompeo, her avbildet med Kate Walsh i 2006, spilte sammen i sykehusserien «Grey's Anatomy». Nå avslører de flere detaljer fra innspillingen. Foto: Chris Carlson / AP Photo / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden 2005 har vi blitt godt kjent med skuespiller Ellen Pompeo (53), gjennom hennes rolle som Meredith Grey i den svært populære sykehusserien «Grey's Anatomy».

I serien har vi også blitt godt kjent med andre skuespillere, som Katherine Heigl (44), som spilte rollen som Izzie Stevens.

Hun ga seg i seriens sjette sesong, i 2010. Dét etter rykter om at hun var «utakknemlig» og «vanskelig å jobbe med».

Nå har de gamle kollegaene satt seg ned for en lengre prat i Varietys «Actors on Actors»-serie, hvor de blant annet deler flere detaljer om tiden fra «Grey's Anatomy»-innspillingen. Da kommer de også med en oppsiktsvekkende avsløring.

Skuespillerne kan nemlig fortelle at de trivdes svært godt med å spille inn operasjonsscenene i serien - til tross for at disse innebar å «operere» på ekte dyreorganer.

Det skal ha vært for å få det til å se så ekte som mulig ut.

- Dette er grusomt. Katie (Katherine Heigl journ.anm.) prøvde alltid å være en forkjemper og heve stemmen mot det, men vi brukte mye ekte dyreorganer i operasjonene. Etter flere timer under de sterke lysene begynte det å stinke noe voldsomt. Vi hadde på oss masker, så det hjalp, men det er ikke den hyggeligste opplevelsen, sier Pompeo.

Få Se og Hør Pluss nå!

Les eksklusive saker fra bladet

Underholdende TV-serier

Avslørende Se og Hør-bilder

måned
39 kr/1 mnd

Supertilbud

kvartal
76 kr/mnd

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer