VOKSEN NÅ: Corey Feldman har hatt sine feider med Michael Jackson, men avviser blankt at popkongen var den som misbrukte ham som barn. Foto: All Over Press
VOKSEN NÅ: Corey Feldman har hatt sine feider med Michael Jackson, men avviser blankt at popkongen var den som misbrukte ham som barn. Foto: All Over PressVis mer

Avslører vond hemmelighet

Corey og Corey deler skjebne...

SEHER.NO: De var tenåringsidoler på samme tid, spilte i flere av de samme filmene, hadde samme navn, og var bestevenner på 80-tallet og tidlig på 90-tallet. Nå avslører de at de også begge ble ofre for misbruk, Corey Feldman (36) og Corey Haim (36).

Feldman var først ute, og avslørte den mørke hemmeligheten tidligere denne måneden. Spekulasjonene ble raskt til at eks-idolets barndomsvenn Michael Jackson stod bak. Men Feldman tilbakeviste raskt og kontant ryktene.

- Folk kan si hva de vil, men det var ikke Michael. Han og jeg har våre konflikter, men det var ikke en av dem, sier han til GQ magazine.

For:

- Fyren som gjorde dette mot meg var min assistent. Jeg prøvde bare å ignorere det og håpe det skulle forsvinne, noe barn som ikke er klare for å takle det gjør for å klare seg, forklarer Corey Feldman.

Corey og Corey er aktuelle med en realityserie i disse dager, "The Two Coreys". Og på et lunsjmøte under innspilling nylig avslører Corey Haim at også han hadde opplevd blitt voldtatt, i ungdommen. Og ifølge Haim var det en venn av Feldman som var den skyldige, og at det var en som Feldman fortsatt traff fra tid til annen.

Men Haim har ennå ikke avkreftet de avstedkommende ryktene om at det skulle dreie seg om Michael Jackson. Han har heller ikke sagt noe om hvorvidt han har tenkt til å ta saken videre.

Opplysningen om at Feldman fremdeles har kontakt med den angivelige overgriperen antyder imidlertid at heller ikke Haims overgriper er identisk med kongen av pop.

LES OGSÅ: - Noen skulle stoppet ham