Bianca Ingrosso:

Avslører ville hjemmefester

- Våknet av at det brant.

HJEMMEFESTER: Bianca Ingrosso inviterte så å si «alle» da hun hadde fest hjemme. Det gikk ikke alltid like bra. Foto: Henriette Eilertsen / Se og Hør
HJEMMEFESTER: Bianca Ingrosso inviterte så å si «alle» da hun hadde fest hjemme. Det gikk ikke alltid like bra. Foto: Henriette Eilertsen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske influenseren Bianca Ingrosso (24) har så godt som vokst opp i rampelyset, ettersom mora Pernilla Wahlgren (51) har hatt en solid karriere siden hun selv var svært ung.

De siste åra har imidlertid Ingrosso skapt et navn for seg selv, og tjener mer enn 400 000 kroner i måneden. Overfor Se og Hør fortalte hun imidlertid tidligere i år at hun har null oversikt over egen økonomi.

Man kan trygt si at den svenske 24-åringen for lengst har kommet ut av mammas skygge, og hun er ikke redd for å by på seg selv.

«Åpen» dør

Alt fra detaljer om eget sexliv, spiseforstyrrelser og egen økonomi deler hun med offentligheten, og i et nytt intervju i talkshowet «Luuk & Hallberg» får hun nok folk til å sperre opp øynene igjen.

Ifølge Expressen forteller nemlig influenseren om ville hjemmefester hun arrangerte da hun fremdeles bodde hjemme hos moren, mens Pernilla Wahlgren selv var bortreist.

Ifølge Ingrosso skal det ved flere anledninger ha vært så mange som 200 personer hjemme hos dem, men det er mer konkrete hendelser 24-åringen fremhever i intervjuet.

En gang forsvant nemlig ytterdøra, og en annen gang sto blomsterbedet i fyr og flamme.

Ingrosso er imidlertid ikke sikker på hva som skjedde da det begynte å brenne i dette blomsterbedet.

- Det brant opp. Jeg har ingen anelse. Jeg våknet av at det brant, forteller hun i programmet ifølge den svenske avisen.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Programleder Kristian Luuk lurer på om Ingrosso automatisk ble populær ettersom hun er født inn i Wahlgren-familien, noe hun avkrefter. Derimot forteller Ingrosso at hun holdt festene som et forsøk på å bli nettopp godt likt.

- Akkurat i den alderen forsøker man vel å finne en måte å bli likt og være kul på. Min måte var å ha fester hvor alle fikk komme, uansett alder, og de fikk gjøre hva de ville, innrømmer hun.

- Mamma kom hjem en gang da jeg hadde fest, og da var jeg på en annen fest. Det var på dét nivået, fortsetter hun ifølge avisa.

Hvor gammel Bianca Ingrosso var på dette tidspunktet kommer ikke fram.

Vendepunkt

I samme intervju blir 24-åringens forhold til moren et naturlig tema. De to har tidligere vært åpne om at de ikke alltid har hatt det beste mor-datter-forholdet.

Da Se og Hør møtte duoen i Stockholm, i forbindelse med lanseringen av den nyeste sesongen av realityserien «Wahlgrens Värld», kunne de imidlertid fortelle at de i dag er svært gode venner.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Da avslørte de også hva som ble vendepunktet.

- Jeg tror faktisk det var «Wahlgrens Värld» som endret det, helt sant, sa Ingrosso.

- Det blir som en slags terapi, hvor man ser seg selv utenifra. Til forskjell fra parterapi hvor man sitter og krangler foran en psykolog, satt vi nå foran tv-seerne og kranglet, la Wahlgren til.

Hyllet datteren

Den 24 år gamle influenseren fortalte at hun og mora har fått flere av de samme vennene de siste årene, og ikke minst at de har det morsommere sammen nå.

- Og så tror jeg det var veldig bra for oss at vi flyttet fra hverandre, innrømmet Pernilla Wahlgren.

Og at de to kommer godt overens og står hverandre nær nå, ser man også tydelig i sosiale medier. I slutten av september hyllet blant annet Wahlgren datteren i anledning International Daughters Day.

«Så glad og takknemlig for at jeg fikk deg Bianca, min eneste datter blant alle gutta. Livet med deg er en berg-og-dal-bane, og vi kan gjøre hverandre gale, men jeg tror også at du vet at uansett hva som skjer vil jeg alltid stå bak deg. Det er ingenting jeg ikke ville gjort for deg», skrev 51-åringen blant annet, og fortsatte:

«Og så utrolig takknemlig for at du lar meg hjelpe deg, støtte deg og trøste deg når du trenger det. Jeg elsker å le med deg, og at vi har den samme barnslige humoren. Mist aldri den - uansett hvor vellykket og ladylike du blir. For det er styrken din, Bianca. At du alltid er deg selv. Uansett».

LES OGSÅ: Slik svarer Madde på pappas sjokk-avgjørelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer