Khloé Kardashian:

Avslører vill penge­bruk på datteren

Sparte ikke på en eneste krone da datteren fylte år.

ALT FOR TRUE: Khloé Kardashians datter True fikk tilsynelatende alt hun ønsket seg - og litt til - da hun hadde bursdag. Foto: Skjermdump, Instagram
ALT FOR TRUE: Khloé Kardashians datter True fikk tilsynelatende alt hun ønsket seg - og litt til - da hun hadde bursdag. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer
Publisert

Det har i mange år vært kjent at den berømte Kardashian-Jenner-klanen er god for mange milliarder. De sparer sjeldent på en eneste krone når de arrangerer fester, og da datteren til Khloé Kardashian (34) fylte ett år tidligere denne måneden, var bursdagsfeiringen intet unntak.

Den overdådige feiringen ble godt dokumentert i sosiale medier, og i kjent Kardashian-stil var den planlagt ned til minste detalj.

Nå skal deler av beløpet som ble brukt være avslørt. Det skriver People.

Overdådig

Ifølge det amerikanske kjendisnettstedet skal nemlig Khloé ha punget ut en vill sum for dekorasjoner. Bare ballongene i seg selv skal ha hatt en prislapp på 8500 amerikanske dollar, noe som tilsvarer over 72 000 norske kroner.

Ifølge en festplanlegger som People har vært i kontakt med, er det forventet at det har gått med mellom 1200 og 2000 ballonger, og Khloé har selv uttrykt at hun er svært imponert over hvordan dekorasjonene ble på datterens store dag.

- True blir ett. Etter babyshoweren min trodde jeg ikke vi kunne overgå den drømmen av en fest, skriver hun til et bilde av noen av ballongene, og legger til at de likevel klarte det denne gangen også.

- Se på disse nydelige pastell-ballongene. Og de søte sommerfuglene på toppen. Tusen takk for at visjonen min ble til virkelighet. Kjærligheten er i detaljene, fortsetter hun.

Matchet

Khloé og den ett år gamle datteren hadde kledd seg i matchende blå kjoler, som designeren August Getty hadde designet spesielt for anledningen. Den luksuriøse fødselsdagsfeiringen ble holdt i huset og hagen til Khloé i Los Angeles.

Den ekstravagante feiringen hadde dusrosa og blått som temafarger, og inneholdt blant annet iskremmaskin, godteristasjoner og såpebobler. En røykmaskin var også på plass, og på Khloés Instagram-konto kan man se henne og datteren bevege seg gjennom røyken.

KARDASHIAN: Da Tristan Thompson og Khloe Kardasians datter True fylte ett år, ble eksene gjenforent etter utroskapsdramaet. Det gikk ikke helt knirkefritt for seg. Vis mer

At Kardashian-familien ikke holder tilbake på bursdagskruttet, er det liten tvil om. I lille Trues ettårsdag befant det seg nemlig også flere søte ponnier - til stor glede for gjestene som kunne kose med de små dyrene.

I tillegg bugnet det av godteri og andre søtsaker, i tillegg til hundrevis av donuts med bilde av Trues ansikt på.

Gjenforent for datteren

Det er imidlertid ikke bare den svært grandiose bursdagsfeiringen som har vekket oppsikt på realitystjernens Instagram-konto den siste uken. På en av snuttene kan man nemlig se bursdagsbarnets far, Tristan Thompson, komme gående mot Khloé som holder datteren deres på armen.

Dette var nemlig første gang han og Khloé viser seg sammen siden de gjorde det slutt for et par måneder siden, etter den mye omtalte utroskapsskandalen hvor Tristan ble anklaget for å ha vært utro med Jordyn Woods (21).

NY SESONG: Den 16. sesongen av «Keeping up with the Kardashians» er rett rundt hjørnet, og den siste traileren tyder på at det blir en svært dramatisk sesong. Video: E! Entertainment Vis mer

I anledning Trues bursdag har foreldrene også delt bilder på Instagram for å gratulere datteren med dagen. Først ut var Tristan, som publiserte en søt bildeserie, som blant annet inneholdt et søtt bilde hvor han holder datteren over hodet.

Tristan pleier til vanlig ikke å legge ut familiebilder på Instagram, men gjorde altså denne gangen et unntak.

- Jenta mi er ett år i dag. Tiden går så fort, men jeg elsker hvert minutt, skrev han blant annet.

Kort tid etter - bare ti minutter - kom imidlertid Trues mor også på banen - og svarte med å legge ut en hel bildeserie der datteren er omringet av flotte ballonger på sin store dag.

- Gratulerer, min søte True. Du er min ultimate kjærlighet. Jeg er beæret og så takknemlig for å være moren din. I dag og til evigheten, jeg elsker deg! skrev Khloé til bildene.

LES OGSÅ: Avslører forventninger om forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer