Khloé Kardashian:

Avslører vill penge­bruk på datteren

Sparte ikke på en eneste krone da datteren fylte år.

ALT FOR TRUE: Khloé Kardashians datter True fikk tilsynelatende alt hun ønsket seg - og litt til - da hun hadde bursdag. Foto: Skjermdump, Instagram
ALT FOR TRUE: Khloé Kardashians datter True fikk tilsynelatende alt hun ønsket seg - og litt til - da hun hadde bursdag. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer
Publisert

Det har i mange år vært kjent at den berømte Kardashian-Jenner-klanen er god for mange milliarder. De sparer sjeldent på en eneste krone når de arrangerer fester, og da datteren til Khloé Kardashian (34) fylte ett år tidligere denne måneden, var bursdagsfeiringen intet unntak.

Den overdådige feiringen ble godt dokumentert i sosiale medier, og i kjent Kardashian-stil var den planlagt ned til minste detalj.

Nå skal deler av beløpet som ble brukt være avslørt. Det skriver People.

Overdådig

Ifølge det amerikanske kjendisnettstedet skal nemlig Khloé ha punget ut en vill sum for dekorasjoner. Bare ballongene i seg selv skal ha hatt en prislapp på 8500 amerikanske dollar, noe som tilsvarer over 72 000 norske kroner.

Ifølge en festplanlegger som People har vært i kontakt med, er det forventet at det har gått med mellom 1200 og 2000 ballonger, og Khloé har selv uttrykt at hun er svært imponert over hvordan dekorasjonene ble på datterens store dag.

- True blir ett. Etter babyshoweren min trodde jeg ikke vi kunne overgå den drømmen av en fest, skriver hun til et bilde av noen av ballongene, og legger til at de likevel klarte det denne gangen også.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer