«Sommerhytta»:

Avslører: - Vi har giftet oss

Har tatt forholdet videre.

MANN OG KONE: Eldan og Lina var «bare» kjærester på «Sommerhytta». Nå har de imidlertid giftet seg. Foto: Morten Eik / Se og Hør
MANN OG KONE: Eldan og Lina var «bare» kjærester på «Sommerhytta». Nå har de imidlertid giftet seg. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kveld braker det endelig løs med ny sesong av TV 2-suksessen «Sommerhytta», etter omlag ett års ventetid.

Det er ingen tvil om at programmet både engasjerer og sjarmerer det norske folk. En av grunnene til det er trolig at man som seer blir svært godt kjent med deltakerne underveis i sesongen - ettersom serien sendes fire dager i uken.

I årets sesong møter vi fire unge kjærestepar, som på hver sin måte skal bygge drømmehytta.

Blant disse finner vi paret Lina Langerud Heikkilä (31) og Eldan Naftaly Nysveen (33). Da Se og Hør møtte dem like før premieren, kunne de avsløre en aldri så liten endring i sivilstatus.

- Vi er faktisk gift!

Det er allerede snart 13 år siden Lina og Eldan forelsket seg i hverandre. De har imidlertid hatt til gode å forlove seg, men kort tid før premieren kunne de avsløre den koselige nyheten overfor Se og Hør: De har blitt mann og kone.

- Vi er faktisk gift! Vi giftet oss på fredag, strålte paret.

Det ferske ekteparet ga hverandre sitt «ja» på rådhuset i Flisa, men planlegger en større feiring i sommer.

- Det var veldig stille og rolig, og vi skal ha en liten feiring i sommer. Det blir fortsatt ikke de store greiene, men vi følte det var på høy tid. Så nå er vi nygift.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer