«Sommerhytta»:

Avslører: - Vi har giftet oss

Har tatt forholdet videre.

MANN OG KONE: Eldan og Lina var «bare» kjærester på «Sommerhytta». Nå har de imidlertid giftet seg. Foto: Morten Eik / Se og Hør
MANN OG KONE: Eldan og Lina var «bare» kjærester på «Sommerhytta». Nå har de imidlertid giftet seg. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kveld braker det endelig løs med ny sesong av TV 2-suksessen «Sommerhytta», etter omlag ett års ventetid.

Det er ingen tvil om at programmet både engasjerer og sjarmerer det norske folk. En av grunnene til det er trolig at man som seer blir svært godt kjent med deltakerne underveis i sesongen - ettersom serien sendes fire dager i uken.

I årets sesong møter vi fire unge kjærestepar, som på hver sin måte skal bygge drømmehytta.

Blant disse finner vi paret Lina Langerud Heikkilä (31) og Eldan Naftaly Nysveen (33). Da Se og Hør møtte dem like før premieren, kunne de avsløre en aldri så liten endring i sivilstatus.

ÅRETS DELTAKERE: Seersuksessen «Sommerhytta» er tilbake på skjermen i april, og her får du en smakebit på årets seks nye deltakere. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

- Vi er faktisk gift!

Det er allerede snart 13 år siden Lina og Eldan forelsket seg i hverandre. De har imidlertid hatt til gode å forlove seg, men kort tid før premieren kunne de avsløre den koselige nyheten overfor Se og Hør: De har blitt mann og kone.

- Vi er faktisk gift! Vi giftet oss på fredag, strålte paret.

NYGIFT: Eldan og Lina avslører overfor Se og Hør at de har giftet seg. Foto: Privat
NYGIFT: Eldan og Lina avslører overfor Se og Hør at de har giftet seg. Foto: Privat Vis mer

Det ferske ekteparet ga hverandre sitt «ja» på rådhuset i Flisa, men planlegger en større feiring i sommer.

- Det var veldig stille og rolig, og vi skal ha en liten feiring i sommer. Det blir fortsatt ikke de store greiene, men vi følte det var på høy tid. Så nå er vi nygift.

VANT: Etter ti lange og intense uker på «Sommerhytta« er vinnerne endelig kåret. Video: TV 2 Vis mer

- Skulle gjort det før

Et bryllup har tilsynelatende ikke stått øverst på ønskelisten for paret, men Eldan innrømmer at han kanskje skulle «fått ut fingern» litt før.

- Lina har vært litt irritert for at jeg ikke har fridd før, og vi ble på en måte enige om at det var på tide at vi skulle gifte oss, og jeg angrer ikke på det. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke har gjort det før - det føler jeg litt på, ler han, mens Lina lattermildt legger til:

- Ja, for fem år siden eller noe.

Ekteparet forteller videre at de nå omsider har begynt å tenke på å utvide familien, til tross for at 31-åringen store deler av livet har vært usikker på om hun ønsker seg barn.

- Men vi har kommet til den slutningen at vi kanskje skal ha det snart, noe som er litt stort og overveldende siden det har vært en så fjern tanke for meg. Eldan har aldri lagt noe press på det og har vært veldig tålmodig, men nå har vi kanskje bestemt oss for å prøve snart - og når jeg sier snart mener jeg to-tre år, det er snart nok, avslutter hun.

FINALEUKE: Finaleuken er i gang på «Sommerhytta», og når Finn skal holde en liten tale må han avbryte. Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Dette er årets «Sommerhytta»-par

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer