Haddy N'jie og Trond Giske:

Avslører: Venter barn igjen

Haddy N'jie og Trond Giske skal bli foreldre sammen igjen.

GLADNYHET: Trond Giske og Haddy N'jie venter sitt andre barn sammen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
GLADNYHET: Trond Giske og Haddy N'jie venter sitt andre barn sammen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars 2018 fikk det norske stjerneparet Haddy N'jie (42) og Trond Giske (54) sitt første barn sammen. Den gang delte paret den hyggelige nyheten i sosiale medier, og avslørte senere at den lille jenta hadde fått navnet Maria.

Mens dette var Haddys første barn, har ektemannen datteren Una fra tidligere.

Og nå skal de to døtrene bli storesøstre. På Instagram avslører nemlig Haddy at paret venter sitt andre barn sammen. Trond har på sin side delt nyheten på Facebook.

Til Se og Hør forteller den kommende trebarnsfaren at de ser frem til den kommende familieforøkelsen.

- Det er svært hyggelig, og jeg gleder meg mye til å bli pappa igjen, sier Trond til Se og Hør.

Han kan samtidig avsløre at termin er i slutten av februar neste år. Paret vet foreløpig ikke kjønnet på det kommende barnet.

I Instagram-innlegget skriver Haddy følgende:

«Jeg skal ikke ha barn, tenkte jeg. Så kom Mirakelet Maria. Det blir med det ene barnet, tenkte jeg. Men akkurat nå har jeg to bankende hjerter i kroppen! Hvis alt går som det skal, får Una og Maria et lillesøsken neste år».

Storslått bryllup

Det var i 2014 at det oppsto romantiske følelser mellom Haddy N'jie og Trond Giske. Senere samme år bekreftet paret forholdet overfor Se og Hør, og to år senere fikk de datteren Maria sammen.

SNAKKER UT: Haddy Njie forteller i programmet Lindmo på NRK om samtalene hun har hatt med ektemannen Trond Giske. Video: NRK Vis mer

Først tre år senere, sommeren 2019, giftet paret seg i en romantisk seremoni i Nidarosdomen i Trondheim. Gjestelisten var naturligvis stappfull av topptunge politikernavn og andre celebriteter.

- Det føles godt, sa Haddy til Se og Hør like etter vielsen.

- Det føles veldig fint, vi har sikkert som alle brudepar, vært veldig spent på dagen, men har også gledet oss til å få nære venner og god familie hit til Trondheim i det vanlige strålende solskinnet som vi har i Trondheim, la ektemannen til.

At Haddy og Trond betyr mye for hverandre har i lengre tid vært kjent. I et tidligere intervju med Se og Hør har førstnevnte blant annet uttalt hvor heldige de er som har hverandre.

LIVERPOOL: Trond Giske håper han skal få med seg litt av Champions League finalen mellom Liverpool og Tottenham ikveld. Video: Elias Zahl-Pettersen. Vis mer

Står støtt sammen

Stjerneparet har som kjent også stått støtt gjennom stormen sammen, etter at Trond like før jul i 2017 ble anklaget for upassende atferd gjennom flere varsler til partiet.

Giske beklaget at han hadde «opptrådt på en måte som enkeltpersoner har opplevd som upassende eller ubehagelig», og innrømmet overtramp ved to tilfeller.

Prosessen endte med at politikeren trakk seg som nestleder, selv om han også motsatte seg flere av varslene og hevdet at de inneholdt feilaktige påstander.

Paret holdt en forholdsvis lav profil gjennom det hele, men åpnet opp i TV 2-dokumentaren «Vårt Lille Land». I ettertid åpnet de også opp om støtten de hadde kjent på gjennom den vanskelige tiden.

GIFTER SEG: Etter en kraftig mediestorm og mange tunge stunder det siste halvannet året skal Haddy N´Jie og Trond Giske gifte seg i Nidarosdomen. Politisk journalist: Steinar Suvatne Video: Elias Kr. Zahl-Pettersen / Dagbladet TV Vis mer

«Kjære venner! Planen var å ikke kommentere dokumentaren som gikk i april. Jeg var så redd for mottakelsen at jeg satte telefonen i flymodus og la meg halv ti den kvelden. Helst ville jeg late som ingenting», skrev N'jie i et Facebook-innlegg.

LES OGSÅ: Deler sjelden oppdatering om sønnene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer