Avslører venne-jakt på Facebook

Eks-MGP-vinneren vil finne ut hvem som bare vil i buksene hans.

BLIR "DETEKTIV": - I år vil jeg se hvem av dere som er mine ekte venner, og hvem som bare vil i buksene mine, skriver Alexander Rybak på Facebook. Foto: Anders Myhren/Seher.no
BLIR "DETEKTIV": - I år vil jeg se hvem av dere som er mine ekte venner, og hvem som bare vil i buksene mine, skriver Alexander Rybak på Facebook. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se videointervjuet med Alexander Rybak etter at Didrik Solli-Tangen vant årets MGP nederst i saken!


SEHER.NO: Alexander Rybak skal bruke 2010 til å finne ut hvem som bare vil i buksene hans. Det avslørte han nemlig på sin offisielle Facebook-side lørdag, skriver VG.

"I år vil jeg se hvem av dere som er mine ekte venner, og hvem som bare vil i buksene mine", skrev Rybak på Facebook-siden, ifølge avisen.

Kjæresteryktene har florert rundt den norske artisten etter at han vant Eurovision i mai i fjor. Rybaks manager, Kathrine Synnes, vil derimot ikke svare på hva han legger i sin hemmelighetsfulle melding.

- Det må du spørre Alexander om en gang du treffer ham. Jeg kan ikke svare på det, sier hun.

Men det stopper ikke der: 23-åringen slipper i sammen slengen enda en nyhet - også den på det populære nettsamfunnet. Etter den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen skiller han og folkedanskompaniet "Frikar" lag.

"Frikar vil nå starte en ny karriere uten meg, og jeg respekterer det. Det håper jeg dere gjør også. Fra mai 2010 vil min nye familie være de fantastiske Kathrine (Hals), Moa (Meinich) og Maria (Slyngstad). Jeg er veldig takknemlig til de av dere som allerede har ønsket dem varmt velkommen, skriver han ifølge VG.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Jeg har alltid tid til damer

Se videointervjuet med Alexander Rybak etter at Didrik Solli-Tangen vant årets MGP her:

[obj:media:8358]