Kendall Jenner:

Avslører usikkerhet rundt egen kropp

- Jeg føler meg som en «outsider».

ANNERLEDES: Kendall Jenner (bak) innrømmer at hun sammenligner seg selv med sine berømte søstre. Foto: NTB Scanpix
ANNERLEDES: Kendall Jenner (bak) innrømmer at hun sammenligner seg selv med sine berømte søstre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kendall Jenner (23) har gjort stor suksess som modell, og har de siste årene vært å se på catwalker over hele verden. Hun har også gått i det populære Victoria's Secret Fashion Show tre ganger, og er stadig å se på forsiden av store magasiner.

I et nylig intervju med The Telegraph, gjengitt av Mirror, avslører imidlertid supermodellen at hun ikke føler seg like sexy som søstrene sine - til tross for at hun har klart å sikre seg en karriere der utseendet har mye å si.

Kendall er den nest yngste i Kardashian/Jenner-klanen, men hun forteller at hun ofte føler seg som en «outsider» i realityfamilien.

SUPERMODELL: Kendall Jenner og Gigi Hadid gikk på catwalken for Victoria Secret, og ble filmet på gaten på vei til etterfesten av pressen. Også klipp fra catwalken der man ser modellene. Vis mer Vis mer

Usikker på egen kropp

Årsaken til dette, ifølge 23-åringen selv, er at kroppen hennes er bygget såpass annerledes enn søstrenes, da de har mer kurver og former, mens hun er lang og smal.

Kendall føler seg derfor ikke like sexy, og uttaler at en av hovedgrunnene er at hun «ikke har pupper». I intervjuet forteller supermodellen at hun fra en tidlig alder fikk komplekser for kroppen sin - fordi hun sammenlignet sin egen kropp med søstrene sine.

USIKKER: Kendall har en annen kroppsbygning enn sine berømte søstre, noe som har gjort at hun har kjent på usikkerheter rundt egen kropp. Her er hun avbildet sammen med Khloé, Kim og Kourtney. Foto: NTB Scanpix
USIKKER: Kendall har en annen kroppsbygning enn sine berømte søstre, noe som har gjort at hun har kjent på usikkerheter rundt egen kropp. Her er hun avbildet sammen med Khloé, Kim og Kourtney. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Da jeg vokste opp var jeg en liten, spinkel jente. Jeg så søstrene mine og tenkte alltid: «Åh, nei, er det meningen at jeg skal være like sexy som dem?» sier hun, og legger til:

- Jeg følte nesten ikke at jeg passet inn, i store deler av livet.

SEXY: Kendall føler seg ikke like sexy som søstrene sine, blant annet fordi hun har mindre pupper enn dem. Her er Kim, Kendall og Kylie under Met-gallaen i 2017. Foto: NTB Scanpix
SEXY: Kendall føler seg ikke like sexy som søstrene sine, blant annet fordi hun har mindre pupper enn dem. Her er Kim, Kendall og Kylie under Met-gallaen i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Verner om privatlivet

Supermodellen uttaler at hun i dag føler seg tryggere på sin egen kropp, men at hun fremdeles føler seg som en «outsider» i familien. Også når det kommer til sitt eget kjærlighetsliv skiller Kendall seg tydelig fra søstrene, og holder kortene tett til brystet hva gjelder kjæresterykter og forhold.

- Jeg liker at jeg er annerledes. Jeg liker andre ting, og det er helt greit.

Tidligere i år lettet imidlertid Kendall endelig på sløret om forholdet til basketstjernen Ben Simmons (22), etter at rykter om en romanse hadde gått i lang tid.

Paret har ved flere anledninger blitt observert sammen det siste året. Blant annet har de blitt observert på flere middager sammen, og Kendall har også vært til stede under flere av basketkampene til 22-åringen.

STØTTER KJÆRESTEN: Kendall var i Philadelphia og så Ben spille kamp i februar. Foto: NTB Scanpix
STØTTER KJÆRESTEN: Kendall var i Philadelphia og så Ben spille kamp i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da modellen gjestet «The Ellen Show» i februar, bekreftet hun endelig forholdet. Da spurte nemlig Ellen DeGeneres (61) henne rett ut om hvor lenge de hadde datet.

- En liten stund nå, svarte hun kort, uten å utdype ytterligere.

SER IKKE PÅ: Kendall og Kylie Jenners storebror, Brandon Jenner, har vært å se i familiens realityserie en rekke ganger. Overfor Rød Løper innrømmer han imidlertid at han aldri har sett en eneste episode. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

Forlovelsesforventninger

Tidligere denne måneden kunne også Kendall fortelle til magasinet ELLE hvilke forventninger hun har hvis kjæresten en dag skulle bestemme seg for å fri til henne.

- Jeg elsker ideen om at mannen velger ut ringen selv og lar den være en pen ting som han har tenkt over, sa hun og fortsatte:

- Og følelsen av at han har hatt meg i tankene når han valgte den ut, for meg er det veldig romantisk.

Selv om det kom tydelig frem at supermodellen ønsker at sin kommende mann selv skal velge ut ringen, er hun ikke fremmed for å ha en liten finger med i spillet.

- Samtidig er jeg en sånn person som gjerne gir hint og sier: «Jeg gjerne vil ha noe sånn her», sa hun.

SØSKENKJÆRLIGHET: Det blir ampert når Kourtney anklager Khloe for å klage mye. Vis mer

LES OGSÅ: - Det var ingenting igjen av forholdet