Helena Seger

Avslører ukjent side

Kommer med nye uttalelser om Zlatan Ibrahimovic' (41) kjæreste, Helena Seger (52).

PAR: Helena Seger og Zlatan Ibrahimovic. Foto: PA / NTB
PAR: Helena Seger og Zlatan Ibrahimovic. Foto: PA / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helena Seger (52), kjæresten til Zlatan Ibrahimovic (41), har de siste tyve årene mer eller mindre holdt seg utenfor rampelyset. Bortsett fra ved ett tilfelle, da hun stilte opp i et intervju og prydet forsiden til Elle i 2010. Det gjorde hun for å endre litt av det harde inntrykket flere har av henne.

Zlatan selv har eksempelvis, med et glimt i øyet, tidligere omtalt Seger som en «evil superbitch deluxe».

Men det stemmer ikke, skal vi tro daværende Elle-redaktør Hermine Coyet Ohléns, som gjennomførte intervjuet med Seger for 13 år siden.

- Hun har virkelig jobbet for å få en egen base. Hun er ingen luksuskone, absolutt ikke, slår Ohléns fast ifølge avisen Expressen.

- Mye varmere

Seger skal selv ha omtalt seg som «tøff» og «røff», men den tidligere Elle-sjefen mener bildet er vesentlig mer nyansert enn som så.

- Hun har absolutt hjertet på rett sted. Jeg opplevde henne som mye varmere enn hun beskriver seg selv. Hvis jeg var naboen deres, ville hun ikke nølt med å gi meg varm suppe hvis jeg var syk, hevder Ohléns.

Takket for seg

Sammen har Seger og Zlatan sønnene Maximilian og Vincent. Etter at 41-åringen nylig annonserte at han legger fotballstøvlene på hyllen, får familien trolig enda mer tid sammen i årene som kommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer