Avslører ukjent fortid med forloveden sin

- Vi kysset ti år før vi ble et par, røper filmstjernen Kate Mara.

FORLOVET: Skuespillerparet Kate Mara og Jamie Bell skal gifte seg. De to ble et par i 2015, men møttes mye tidligere enn det. Foto: NTB scanpix
FORLOVET: Skuespillerparet Kate Mara og Jamie Bell skal gifte seg. De to ble et par i 2015, men møttes mye tidligere enn det. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I Hollywood er det slett ikke uvanlig at filmstjerner blir kjæreste med motspillerne sine, etter at det har oppstått søt musikk på filmsettet deres.

Blant skuespillerne som har opplevd dette, er «House of Cards»-stjernen Kate Mara (34) og «Billy Elliot»-stjernen Jamie Bell (31).

De to forelsket seg etter å ha møttes på innspilingssettet til «Fantastic Four» (2015), og i januar avslørte duoen at de har forlovet seg.

Nå viser det seg imidlertid at de to hadde et relativt intimt møte lenge før de ble et par. Det avslørte Kate Mara da hun gjestet «Watch What Happens Live» nylig.

34-åringen kunne fortelle at hun og hennes nåværende forlovede prøvespilte mot hverandre et tiår før «Fantastic Four»-innspillingen.

- Vi møttes ikke på «Fantastic Four». Vi møttes omtrent ti år tidligere. Vi gjorde en prøveinnspilling sammen, og vi måtte kysse og det var veldig ... jeg måtte kysse mange fyrer på prøveinnspillingen den dagen, sier Mara, ifølge ContactMusic.

STJERNEPAR: Jamie Bell og Kate Mara har bare vært kjærester et par år, men planlegger allerede bryllup. Foto: NTB scanpix
STJERNEPAR: Jamie Bell og Kate Mara har bare vært kjærester et par år, men planlegger allerede bryllup. Foto: NTB scanpix Vis mer

Rask romanse

Det ble altså ikke noe mer mellom Kate Mara og Jamie Bell etter at de prøvespilte sammen, før de møttes igjen mange år senere.

Kate ble kjæreste med en annen britisk skuespiller, Max Minghella (31), som for tiden er aktuell i HBO-serien «The Handmaid's Tale». De to var et par fra 2010 til 2014.

Jamie Bell, som er fra Billingham i England, giftet seg på sin side med «True Blood»-stjernen Evan Rachel Wood (29) - i en hemmelig seremoni i 2012. De fikk en sønn sammen sommeren 2013, men året etter skilte de lag - og Bell fant tonen med Mara.

Det var i mai 2015 at Kate Mara og Jamie Bell først viste seg sammen som par, ifølge ContactMusic. Den gang ble de observert sammen i Malibu i California, og ifølge øyenvitner så de hodestups forelsket ut.

Under to år senere forlovet de seg, og nå er paret etter alt å dømme klare for bryllup.

Saken fortsetter under bildene.

EKSKONA: Jamie Bell fotografert sammen med Evan Rachel Wood. De to var kjærester på midten av 2000-tallet, og ble gjenforent noen år senere. Ekteskapet deres tok imidlertid slutt etter to år. Foto: NTB scanpix
EKSKONA: Jamie Bell fotografert sammen med Evan Rachel Wood. De to var kjærester på midten av 2000-tallet, og ble gjenforent noen år senere. Ekteskapet deres tok imidlertid slutt etter to år. Foto: NTB scanpix Vis mer
GODT FORHOLD: Kate Mara og Jamie Bell fotografert sammen med Bells lille sønn i Los Angeles før jul. Foto: Splash News/ NTB scanpix
GODT FORHOLD: Kate Mara og Jamie Bell fotografert sammen med Bells lille sønn i Los Angeles før jul. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Fikk brudekjole-hjelp av kjendisstylist

I et intervju med People i april, kunne Mara fortelle at hun har valgt ut brudekjolen sin - ved hjelp av stylisten Johnny Wujek, som også jobber med popstjernen Katy Perry (32).

- Kjolen er fikset. Den er ikke helt ferdig ennå, men det var et veldig enkelt valg, takket være ham, sa filmstjernen om stylisten sin til People.

34-åringen ønsket ikke å røpe hvem som har designet kjolen, men hun avslørte i hvert fall at hun ikke har valgt noen romantisk, bohemsk stil til den store dagen.

- Nei, lød det kontante svaret fra Mara på spørsmålet om hun valgte å følge den bohemske brudekjole-trenden.

Kate Mara, som er storesøsteren til «The Girl with the Dragon Tattoo»-stjernen Rooney Mara (32), har fått mye skryt for å velge en klassisk og tidløs klesstil. Deriblant InStyle, ELLE og Popsugar har omtalt henne som et stilsikkert moteforbilde.

Saken fortsetter under bildet.

FIKK KJOLEHJELP: Kate Mara plukket ut brudekjolen sin sammen med stylist Johnny Wujek (t.h.). Her er de sammen på en middag i regi av H&M i Los Angeles i mars. Foto: Billy Farrell/ BFA/ REX/ Shutterstock/ NTB scanpix
FIKK KJOLEHJELP: Kate Mara plukket ut brudekjolen sin sammen med stylist Johnny Wujek (t.h.). Her er de sammen på en middag i regi av H&M i Los Angeles i mars. Foto: Billy Farrell/ BFA/ REX/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Sluttet å spise kjøtt

Hva som kommer til å stå på menyen når den amerikanske filmstjernen gifter seg med Jamie Bell, er foreløpig ikke kjent. At det blir et rikt utvalg av vegetariske retter, er imidlertid nærliggende å tro.

Etter å ha kjørt forbi en gård som drev med kyllingoppdrett da hun var på biltur med familien rundt 2004, bestemte Mara seg for å bli vegetarianer.

- Det var kilometer etter kilometer med disse forferdelige innhegningene. Kyllinger som bor i bur og dét er livene deres. Jeg ble så preget av det, at jeg bestemte meg for at jeg aldri ville spise kjøtt igjen, sa hun til Independent i 2014.

TV-STJERNE: Kate Mara avbildet med «House of Cards»-kollega Kevin Spacey i 2014. Foto: Invision/ NTB scanpix
TV-STJERNE: Kate Mara avbildet med «House of Cards»-kollega Kevin Spacey i 2014. Foto: Invision/ NTB scanpix Vis mer

I samme intervju påpekte hun at mange har en gal oppfatning av hva et vegetarisk kosthold innebærer. Kate Mara la til at hun har kuttet ut alle animalske produkter og altså lever vegansk.

- Folk antar alltid at man bare kan leve på ost når man er vegetarianer. Og ost er ikke bra for kroppen din, selv om det smaker kjempegodt. Jeg er dessuten en stor dyreelsker. Å være veganer har vært så bra for meg, jeg har aldri følt meg bedre, sa Hollywood-stjernen den gang.

BERØMTE SØSTRE: Rooney og Kate Mara avbildet sammen på SAG Awards i 2016. Foto: NTB scanpix
BERØMTE SØSTRE: Rooney og Kate Mara avbildet sammen på SAG Awards i 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Snakker ut om utroskapsskandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer