Dani Dyer:

Avslører tvillingenes navn

Har samme forbokstav som storebroren.

VANT: Sammen med Jack Fincham vant Dani Dyer «Love Island» for snart fem år siden. Mye har skjedd siden den gang. Foto: Skjermdump fra Instagram
VANT: Sammen med Jack Fincham vant Dani Dyer «Love Island» for snart fem år siden. Mye har skjedd siden den gang. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig kom den hyggelige nyheten om at« Love Island»-stjernen Dani Dyer (26) og fotballproffen Jarrod Bowen (26) hadde blitt foreldre sammen for første gang. Dyer har også sønnen Santiago (2) fra et tidligere forhold.

På Instagram avslørte TV-profilen at hun hadde fått to små jenter den 22. mai. Samtidig delte hun også bilder av tvillingene.

Nå kommer den nybakte moren med flere detaljer om døtrene.

«Summer & Star», skriver hun i et innlegg på Instagram og røper dermed jentenes navn.

Videre står det:

«Vår første uke sammen, og jeg nyter hvert øyeblikk av nyfødt-boblen. Det har vært fantastisk å se Santi som storebror. Han har smeltet hjertet mitt på måter jeg ikke kunne forestille meg og plutselig føles det som om han er en så stor gutt. Hjertet føles så utrolig fullt og jeg er så spent på denne reisen sammen som en familie på fem».

Det var i 2018 at Dani Dyer og Jack Fincham (32) ble kjente fjes da de fant lykken og vant den britiske versjonen av det populære realityprogrammet «Love Island».

Romansen tok derimot slutt ni måneder senere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer