Espen Eckbo klar for reality

Avslører: - Trengte pengene

Dette har han aldri gjort før.

KLAR FOR REALITY: Komiker Espen Eckbo avslører hvorfor han takket ja til å delta i «Kongen befaler». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KLAR FOR REALITY: Komiker Espen Eckbo avslører hvorfor han takket ja til å delta i «Kongen befaler». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I høst inviterer Se og Hør realitykjendiser til et heidundrende kalas når Norges første Reality Awards sparkes i gang.

Her vil kjendisene hedres med priser, blant annet for «Årets deltaker», «Årets programleder» og selvsagt: «Årets TV-øyeblikk».

I den anledning har Reality Awards tatt en nærmere prat med komiker Espen Eckbo (49), som blir å se i den sjette sesongen av humorprogrammet «Kongen befaler». Sesongen har premiere på Discovery + neste år.

I forsamlingen med kjente og gøyale komikere, finner vi også Live Nelvik (39), Marta Leivestad (28), Kristoffer Olsen (37) og Henriette Stenstrup (47).

Selv om det aldri har vært så mange kvinnelige deltakere i denne humordrevne konkurransen før, er Eckbo et fjes som ikke har deltatt i noen form for reality - før nå.

- Driter litt i resultatet

Eckbo er for mange kjent for flere av sine egne humorserier, og eier TV-produksjonsselskapet Seefood sammen med Kristian Ødegård (48).

Han har tidligere vært å se i karakterdrevne humorserier, som blant annet «Nissene på loven», men i løpet av sin lange tv-karriere, har han ikke vært å se i reality-TV.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer