Chrissy Teigen:

Avslører total fiasko

Da Chrissy Teigen skulle pierce nesen, gikk det alt annet enn bra.

IKKE BEGEISTRET: Modell og TV-programleder Chrissy Teigen var ikke særlig fornøyd med nesepiercingen hun tok på ferie. Foto: London Entertainment/ Shutterstock / NTB
IKKE BEGEISTRET: Modell og TV-programleder Chrissy Teigen var ikke særlig fornøyd med nesepiercingen hun tok på ferie. Foto: London Entertainment/ Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske modellen og TV-programlederen Chrissy Teigen (35) er ikke fremmed for å pynte på kroppen. 35-åringen har blant annet tatt silikon i brystene - som hun siden har fjernet igjen.

Nylig tok tobarnsmoren en piercing i nesen da hun var på ferie med familien på Saint Barts i Karibia, melder E! Online.

NY: Tidligere i år ble det kjent at den amerikanske modellen Chrissy Teigen skulle fjerne silikonbrystene sine. Nå viser hun frem resultatet. Vis mer

Piercing-tabbe

Nesepiercingen skal imidlertid ikke ha vært en stor suksess.

«Så, jeg gjorde dette i dag og den falt ut umiddelbart, og grodde igjen med en gang hun dro fordi hun gjorde det feil», skrev Teigen til et Twitter-bilde av seg selv i profil med piercingen plassert over det høyre neseboret.

Like etterpå tvitret hun videre:

«Hvordan klarer man å gjøre det feil? Det er et hull, gjennom nesen. Det er som Jerry Seinfelds bobslede-spøk. Det er umulig å gjøre det galt».

Stjernens 13,8 millioner Twitter-følgere støttet henne i piercing-fiaskoen.

«Herregud, ja. Den er altfor høyt oppe. La den gro igjen og få en ny en», kommenterte en.

MISFORNØYD: Modell Chrissy Teigen var ikke særlig fornøyd med nesepiercingen hun tok på ferie. Foto: Xavier Collin/ Image Press Agency/ Splash News / NTB
MISFORNØYD: Modell Chrissy Teigen var ikke særlig fornøyd med nesepiercingen hun tok på ferie. Foto: Xavier Collin/ Image Press Agency/ Splash News / NTB Vis mer

«Å, kjære, den plasseringen. Jeg er glad for at den falt ut. Du må flytte den lenger ned», rådet en annen.

«Gjør det igjen», oppfordret en tredje følger, hvorpå Teigen svarte: «Det skal jeg når jeg kommer hjem».

Opplevde tragedie

Til tross for piercing-tabben, nyter 35-åringen trolig ferien sammen med familien.

For to måneder siden opplevde hun og ektemannen John Legend (42) alle foreldres verste mareritt da de mistet sin sønn, Jack. Nyheten smalt ned som en bombe på sosiale medier, etter at paret selv valgte å dele sin opplevelse.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

«Vi er sjokkert og i den dype smerten du bare hører om, men som vi aldri har opplevd før. Vi klarte aldri å stoppe blødningene og gi barnet vårt væsken han trengte, til tross for blodoverføringer. Det var bare ikke nok», skrev Teigen i et hjerteskjærende innlegg på Instagram.

Kommentarfeltet fylte seg raskt opp med støttende meldinger og kondolanser, men det var ikke til å legge skjul på at 35-åringen tok tapet svært tungt.

Snart valgte hun å åpne seg om tapet, og den brutale tiden etter.

«Smertefulle kjerringer av noen måneder»

I et lengre innlegg på Instagram fortalte hun nemlig om opp- og nedturene hun har gått gjennom de siste månedene.

«Når jeg er gammel og grå vil jeg se tilbake på de to siste månedene som brutale, slitsomme, triste, fysisk utfordrende og mentalt smertefulle kjerringer av noen måneder. Men jeg nekter å ikke finne humor i både raserianfallene og antrekkene», innledet 35 åringen innlegget, og refererte til det helsvarte antrekket og hundemønstrede sokker.

«Jeg kan allerede se bladene som oransje i stedet for grå, innse at himmelen faktisk er blå og ikke grå, og biltuting på min tvungne morgentur får meg til å sette meg på kne bare halvparten av tiden. Jeg kan gå opp trappene ved å bare stoppe en eller to ganger, i stedet for annenhver gang, og jeg kan komme meg ut av badekaret helt alene så lenge jeg har John til å tørke meg», fortsatte hun, og avsluttet:

«Uansett, poenget er: faen, jeg tror det skjer».

LES OGSÅ: Ikke til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer