<strong>GRAVID:</strong> Sandra Lyng avslører nye detaljer om graviditeten. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
GRAVID: Sandra Lyng avslører nye detaljer om graviditeten. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Sandra Lyng:

Avslører termindatoen

Sandra Lyng deler nye detaljer om graviditeten.

Publisert

I april kunne Sandra Lyng (31) avsløre at hun skal bli mor for første gang. Siden den gang har den norske artisten delt en rekke oppdateringer, som blant annet babyens kjønn.

Nå går tiden fort til Sandra og forloveden Lasse Joachim Langerud (34) skal bli foreldre, noe førstnevnte stadig oppdaterer om på sin Instagram-profil.

Gjennom hele svangerskapet har Sandra latt både følgere og fans få ta del i graviditeten, og torsdag avslørte hun det mange lurer på: termindatoen.

På sin Instagram-story har «Play My Drum»-sangeren benyttet seg av den nye spørsmålsfunksjonen, og mye later til at hun har mottatt en rekke spørsmål.

På spørsmål om hvilken dato hun har termin, avslører Sandra at den er om knappe fire måneder, 13. november.

31-åringen svarer også åpenhjertig på om hun gruer seg til fødselen.

- Jeg er veldig spent på å føde, jeg har jo aldri gjort det før og vet ikke hva jeg går til egentlig. Det kan bli forferdelig og derfor gruer jeg meg, ja, men jeg gleder meg så mye til å møte den lille gutten at det overskygger litt mine negative følelser rundt fødsel. Jeg regner med at jeg uansett er i gode hender på Ullevål sykehus, skriver hun.

Med den ekstreme sommervarmen som har vært her til lands i år, legger ikke Sandra skjul på at det har vært tungt å gå gravid de siste ukene.

- Det svir å si dette som nordmann med kalde vintre, men ja, som gravid synes jeg det har vært for varmt denne sommeren. Med ukevis med 30 grader har det vært tungt siden man blir enda varmere når man lager et menneske. Spesielt slitsomt å få sove om natten, skriver artisten.

Da var ett halvt år unnagjort ☀️

Et innlegg delt av Sandra Lyng (@sandralyng)

- Frisk sønn

Tidligere i sommer kunne Sandra Lyng og forloveden avsløre at de venter en liten gutt sammen.

Artisten la ut en video av ultralydundersøkelsen, der hun og forloveden ventet spent på resultatet.

- Nå ligger jeg her og blir undersøkt. Det er helt vilt, sa hun før hun fikk svaret.

Få sekunder senere fikk de svaret de hadde ventet på: Det er en liten gutt de skal få i november. Det ble det ellevill jubel av.

- Gutt, gutt, gutt, gutt, ropte hun nærmest fra sengen.

Senere i videoen var det et lykkelig par som snakket til kameraet på vei hjem fra sykehuset.

- Vi har en frisk liten sønn inni her, fortalte hun i en video på sin Youtube-kanal.

Viste seg sammen

Sandra Lyngs forlovede er jurist, og de to møtte hverandre og ble kjærester i 2015. Året etter kjøpte de to leilighet sammen.

- Det føles helt fantastisk. Det føles som om jeg endelig kan slå meg til ro, sa hun til Dagbladet den gang.

Det var på Se og Hørs Kjendisgalla i 2015 at kjæresteparet viste seg sammen offentlig for første gang. Siden den gang har «Play My Drum»-sangeren og forloveden dukket opp på flere arrangementer og røde løpere sammen.

LES OGSÅ: - Du skulle tøffe deg

FRIDDE PÅ BURSDAGEN: Sandra Lyng og Lasse Joachim Langerud har vært sammen siden 2015. 18. april, da Sandra fylte 31 år, gikk Lasse ned på kne. Video: YouTube/ SandraLyngMusic Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer