Naya Rivera:

Avslører stjernens siste minutter

Ropte etter hjelp.

DØDE: Naya Rivera druknet 33 år gammel mens hun var på båttur med sønnen. Foto: Willy Sanjuan/ Invision/ AP/ NTB scanpix
DØDE: Naya Rivera druknet 33 år gammel mens hun var på båttur med sønnen. Foto: Willy Sanjuan/ Invision/ AP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En obduksjonsrapport beskriver hvordan «Glee»-stjernen Naya Rivera (33) strakk en arm i været og ropte på hjelp før hun druknet.

Rivera var på båttur på innsjøen Lake Piru utenfor Los Angeles med sin 4 år gamle sønn da hun druknet 8. juli i år.

Det er 4-åringens beskrivelse som er lagt til grunn i obduksjonsrapporten som ble offentliggjort fredag. De to skal ha svømt i innsjøen før Rivera først hjalp sønnen om bord i båten. Deretter skal hun ha fått problemer.

- Gutten la merke til at avdøde strakk armen sin i været og ropte «hjelp». Avdøde forsvant deretter i vannet, skriver Ventura County Medical Examiner i sin rapport, ifølge AP.

CALIFORNIA: Kameraovervåkning står for det siste synet av savnede Naya Rivera (33). Vis mer

God til å svømme

Myndighetene har tidligere forklart at Rivera druknet i en ulykke etter å ha løftet sønnen tilbake på båten. Ifølge rapporten var Rivera god til å svømme.

Mannen som leide pontoon-båten til Rivera, opplyser at hun takket nei til en redningsvest, men at han plasserte én i båten likevel.

Vis mer

Obduksjonsrapporten beskriver også at Rivera tidligere hadde hatt problemer med svimmelhet, og at hun nylig hadde hatt en bihulebetennelse. Hun hadde også små mengder reseptbelagte medisiner i blodet. Men ingenting av dette skal ha vært avgjørende faktorer i dødsfallet, skriver AP.

Det er flere strømmer i sjøen, spesielt på ettermiddagen og myndighetene mener at skuespilleren forsvant midt på ettermiddagen. De tror hun hadde krefter nok til å redde sønnen om bord i båten, men ikke seg selv.

Riveras sønn, som hun har sammen med eksmannen og skuespiller Ryan Dorsey, ble funnet sovende alene om bord i båten senere på ettermiddagen. Fem dager senere ble liket av Rivera funnet i innsjøen.

Tre døde

Sheriffen i Ventura County har tidligere opplyst til mediene at hun trolig ble sittende fast i den tykke vegetasjonen under vann i innsjøen i flere dager.

Rivera var den tredje av hovedpersonene i den populære TV-serien «Glee», som har mistet livet.

Rivera ble funnet død nøyaktig sju år etter at medskuespiller Cory Monteith døde 31 år gammel av en dødelig kombinasjon av alkohol og heroin.

En annen medskuespiller, Mark Sallinger, tok sitt eget liv i 2018, 35 år gammel, etter å ha sagt seg skyldig i besittelse av overgrepsbilder av mindreårige.

LES OGSÅ: - Synes jeg er gal

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer