Avslører stjernenes hemmeligheter

Plastisk kirurg forteller hvilke kjendiser som har lagt seg under kniven.

FIKSET PÅ UTSEENDE: En annerkjent amerikansk kirurg har studert bilder av blant andre Blake Lively, Beyoncé og Ashlee Simpson for å se om de har operert seg.  Foto: Stella Pictures/All Over Press
FIKSET PÅ UTSEENDE: En annerkjent amerikansk kirurg har studert bilder av blant andre Blake Lively, Beyoncé og Ashlee Simpson for å se om de har operert seg. Foto: Stella Pictures/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bildespesial nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Kirurgiryktene svirrer stadig rundt Hollywoods største stjerner, og nå avsløres hemmelighetene. Den plastiske kirurgen Anthony Youn har sammenlignet bilder av stjernene for å få frem sannheten bak deres vakre ytre.

En av dem han mener har lagt seg under kniven er «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively (24).

- Bilder lyver ikke. Nesen hennes ser betydelig tynnere ut nå enn den gjorde før. Jeg mistenker at hun har hatt en neseoperasjon for å få den til å se mer elegant ut, sier Youn til nettstedet Radaronline.


Mange aldrende stjerner velger Botox for å bli kvitt rynker og stramme opp ansiktet. Det er det vanligste kosmetiske inngrepet i Hollywood, men gir ikke like sterk effekt som plastisk kirurgi. Kjendiser som Barbara Streisand og Carla Bruni er avhengig av regelmessige innsprøytninger.

Kanskje verdens største sexsymbol, Angelina Jolie (36) holder sitt flotte utseende ved like ved hjelp av Botox, men Youn er usikker på om hun har operert seg.

- Hennes mest fremtredende trekk, inkludert hennes attraktive nese, virker helt naturlig. Store deler av Hollywood har fikset på nesen, men jeg tviler på at Angelina er en av dem, sier legen.


Dårlige operasjoner er lett å legge merke til, mens de bedre jobbene kanskje forblir hemmelige. En som derimot har hatt en vellykket, tydelig operasjon er Jessica Simpsons lillesøster Ashlee (27).

- Ashlees operasjon forvandlet henne fra den stygge andungen til en virkelig skjønnhet. En god neseoperasjon gjør hele ansiktet penere. Kirurgen hennes har gjort en god jobb.

Kirurgen forklarer at mange blir avhengige av operasjonenen når de ser hvor lett det kan være å endre på utseende. Glamourmodellen Katie Price er en av dem som innrømmer at hun er avhengig av regelmessige inngrep.

En av dem som kun har hatt et lite inngrep er sanger og nybakt mor Beyoncé (30), som har fikset på nesen sin.

- Den ser tynnere og mer markert ut nå enn tidligere. Jeg tror en plastisk kirurg har gitt den en ny form.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette har hun fikset på i ansiktet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer