Tom Stræte «Matoma» Lagergren:

Avslører spesielt vendepunkt

Matoma snakker ut om hva som fikk han til å bli mer trygg på seg selv og eget følelsesliv.

DOMMER: Tom Stræte Lagergren, best kjent som Matoma, er for tiden aktuell som dommer i «The Voice». Foto: Robert Holand/ TV 2.
DOMMER: Tom Stræte Lagergren, best kjent som Matoma, er for tiden aktuell som dommer i «The Voice». Foto: Robert Holand/ TV 2. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tom Stræte Lagergren (30) har tatt Norge og verden med storm, både med musikken og sin joviale utstråling. For tiden er han aktuell som dommer i «The Voice», hvor han skal være mentor for kanskje Norges neste stjerne.

Lagergren, som er best kjent under artistnavnet Matoma, har blant annet gjort seg bemerket blant nordmenn gjennom sin følelsesrike tilstedeværelse i dommerstolen. 30-åringen er nemlig ikke redd for å vise tårer på TV.

Skal man tro artisten selv har det imidlertid ikke alltid vært slik.

Har møtt sjelevennen sin

Lagergren er gjest under fredagens episode av «God kveld Norge med Dorthe», hvor han blant annet snakker om karrieren. Underveis i intervjuet kommer artisten også inn på eget følelsesliv.

- Jeg har alltid vært følsom, men jeg har holdt det inni meg, forteller han ærlig til programleder Dorthe Skappel (59).

Artisten forteller at han tidligere var redd for å fremstå sårbar. Men det forandra seg da han møtte kjæresten Maren Sofie Gjertsen for seks år siden.

- Jeg tror at du møter sjelevennen din én gang i løpet av livet. At du har en kontakt med et menneske som gjør at du finner deg selv i den personen, forteller han til Skappel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer