Tom Stræte «Matoma» Lagergren:

Avslører spesielt vendepunkt

Matoma snakker ut om hva som fikk han til å bli mer trygg på seg selv og eget følelsesliv.

DOMMER: Tom Stræte Lagergren, best kjent som Matoma, er for tiden aktuell som dommer i «The Voice». Foto: Robert Holand/ TV 2.
DOMMER: Tom Stræte Lagergren, best kjent som Matoma, er for tiden aktuell som dommer i «The Voice». Foto: Robert Holand/ TV 2. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tom Stræte Lagergren (30) har tatt Norge og verden med storm, både med musikken og sin joviale utstråling. For tiden er han aktuell som dommer i «The Voice», hvor han skal være mentor for kanskje Norges neste stjerne.

Lagergren, som er best kjent under artistnavnet Matoma, har blant annet gjort seg bemerket blant nordmenn gjennom sin følelsesrike tilstedeværelse i dommerstolen. 30-åringen er nemlig ikke redd for å vise tårer på TV.

Skal man tro artisten selv har det imidlertid ikke alltid vært slik.

ÅPNER OPP: I fredagens episode av «Senkveld» på TV 2, blir det mange følelser for Julie Bergan når hun forteller om hvordan det oppleves å ha kjærlighetssorg som artist. Video: TV 2 Vis mer

Har møtt sjelevennen sin

Lagergren er gjest under fredagens episode av «God kveld Norge med Dorthe», hvor han blant annet snakker om karrieren. Underveis i intervjuet kommer artisten også inn på eget følelsesliv.

- Jeg har alltid vært følsom, men jeg har holdt det inni meg, forteller han ærlig til programleder Dorthe Skappel (59).

Artisten forteller at han tidligere var redd for å fremstå sårbar. Men det forandra seg da han møtte kjæresten Maren Sofie Gjertsen for seks år siden.

- Jeg tror at du møter sjelevennen din én gang i løpet av livet. At du har en kontakt med et menneske som gjør at du finner deg selv i den personen, forteller han til Skappel.

Samtidig som han selv er mentor på «The Voice», omtaler han Gjertsen som en mentor på hjemmebane. Det til tross for at hun både er yngre og at de er i et romantisk forhold.

- Nå, når jeg ser meg selv i speilet, så elsker jeg den jeg er. Sånn har det ikke alltid vært, erkjenner artisten.

«THE VOICE»: Jørgen Dahl Moe har fått mye oppmerksomhet etter sin opptreden, men det er ikke første gang vi har sett ham på TV. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper/Steffen Pettersen. TV 2. NRK. Vis mer

Møttes tilfeldig

Da Lagergren i 2020 gjestet podkasten «I karantene med Ronny og Tuva» med kjæresten, røpet de hvordan det første møtet fant sted.

Det kom det frem at kjæresteparet møttes tilfeldig på gata, etter at 30-åringen hadde spilt konsert. Deretter fulgte de hverandre på sosiale medier, og tok opp kontakten etter ei stund.

De møttes senere i Gjertsens hjemby Tønsberg, hvor de skulle møtes ute på byen.

- Så kom jeg meg endelig dit. Du satt ved et bord lenger inne, og du lyste opp som en engel. I det øyeblikket jeg så henne, visste jeg at denne jenta skal jeg dele resten av livet med, sa artisten i podkasten.

Spontankjøpte hytte

Siden den gang har paret holdt sammen gjennom tykt og tynt - særlig gjennom mange dager borte fra hverandre på grunn av Lagergrens mange konserter i utlandet.

På hjemmebane er de samboere, men har også utvidet bruksarealet sitt. I fjor kunne paret nemlig røpe at de hadde kjøpt seg hytte - spontant. Nyheten ble først delt på Instagram.

- Kort fortalt så er vi veldig fornøyd med hytta og vi gleder oss til mange fine stunder med familie og venner der. Det kommer til å bli et samlingspunkt hvor vi ser frem til å nyte fritiden, men også finne inspirasjon i en hektisk hverdag, sa «The Voice»-dommeren til Se og Hør om kjøpet.

LES OGSÅ: La seg flat etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer