Cardi B:

Avslører spesielt skjønnhetsrituale

Rapperen Cardi B røper hemmeligheten bak sitt glansfulle hår.

FAST RUTINE: Cardi B avslører at det har blitt en fast rutine for å sikre sunt og glansfult hår. Foto: Brett D. Cove /Splash News/NTB.
FAST RUTINE: Cardi B avslører at det har blitt en fast rutine for å sikre sunt og glansfult hår. Foto: Brett D. Cove /Splash News/NTB. Vis mer
Publisert

Den verdenskjente rapperen Cardi B (29) er ikke fremmed for å skape store overskrifter. Tidligere har detturbulentet ekteskapet til rapperen Offset blitt viet mye spalteplass.

Nå skaper den rappkjefta artisten overskrifter igjen. Denne gangen for sitt spesielle skjønnhetsrituale, skriver People.

GIKK IKKE SOM DET SKULLE: Rapperen Cardi B hylles av fansen etter sin nyeste Instagram-video. Video: Instagram/@iamcardib / Rød Løper Vis mer

I et innlegg på Instagram kan tobarnsmoren nå avsløre hemmeligheten bak sitt glasfulle lange hår.

Hun vasker nemlig håret med kokt løkvann som en del av hennes «sunne hårvekstreise».

- De to siste gangene jeg har vasket håret har jeg kokt løk og brukt vannet til å vaske håret» skrev hun under bildekarusellen, som startet med et bustete hår.

Videre kan hun avsløre at det ikke er første gang hun har tatt i bruk denne utradisjonelle hårrutinen.

- Jeg pleide å gjøre dette for 6 år siden, da jeg startet min sunne hårvekstreise. Jeg sluttet fordi jeg ble veldig lat.

YACHT: Cardi B la 28. mai ut denne videoen på Twitter. På ferie med ektemannen Offset ble de vitne til at denne yachten sank rett foran øynene på dem. Video: Twitter / @iamcardib. Reporter: Marthe Tveter Gjønnes. Vis mer

For de som tenker at rapperen nå stinker løk, kan hun fortelle at det slett ikke er tilfelle.

- Det er luktløst, og jeg har merket at det gir håret mitt glans.

Hårpleietipset har mildt sagt fått blandet mottakelse.

I kommentarfeltet er det en bruker, som har prøvd noe lignende, som skriver:

«Jeg må prøve å koke løken. Jeg har bare skvist ut juicen og latt det være i for lenge. I et helt år stinket håret mitt salsa hver gang jeg brukte hårføner eller rettetang.»

TIL NORGE: Cardi B har vekket oppmerksomhet for en rekke hendelser. Her er en noen av hennes villeste skandaler! Video: Rød Løper Vis mer

Mens en annen bruker hyller artisten og kaller henne får inspirerende.

LES OGSÅ: Forklarer omdiskutert rød løper-øyeblikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer