TRE BLRI FIRE: Chrissy Teigen, John Legend og datteren Luna avbildet sammen ute i New York denne uken. Foto: Splash News/ NTB scanpix
TRE BLRI FIRE: Chrissy Teigen, John Legend og datteren Luna avbildet sammen ute i New York denne uken. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Chrissy Teigen og John Legend:

Avslører sønnens termin

Modellen lettet på sløret om graviditeten og valg av babynavn.

Publisert

(Se og hør): Det lite selvhøytidelige stjerneparet Chrissy Teigen (32) og ektemannen John Legend (39) har aldri lagt skjul på at de ønsker seg en stor familie, men at de har slitt med å bli gravide.

Gleden var derfor stor da paret i november endelig kunne avsløre at datteren Luna Simone Stephens (22 mnd.) skal bli storesøster.

- Det er John sitt! skrev den norskættede modellen til videoen som viser Luna Simone snakke til den gravide magen.

«Hva er det der?» spør Teigen, hvorpå Luna svarer: «En baby!».

it's john's!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Sliter med navn til babyen

Superparet, som nylig var på besøk i Norge, har tidligere fortalt at de venter en sønn. Nå røper også den flotte brunetten babyens termin.

- Jeg får en gutt til våren, og jeg kan fortelle deg at det er i juni, delte Teigen da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show», ifølge Contactmusic.com.

Videre innrømmet den vordende moren at hun sliter med å finne guttenavn hun liker.

- Guttenavn er skikkelig vanskelig. Og jeg tviler på at han får et mellomnavn, for vi klarer ikke engang å finne et fornavn til ham.

- Jeg har lekt med tanken på Dick Legend og Richard Legend, men alle spør meg hvorfor jeg ikke velger JJ-greia - John Junior. Men med Johns store ego blir det vanskelig for babyen å føle at han må leve opp til det, fleipet den morsomme stjernen.

Saken fortsetter under bildet.

VENTER BARN IGJEN: Her er paret sammen sist uke på et kunstgalleri i Los Angeles. Om fire måneder blir de foreldre til en liten gutt. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN IGJEN: Her er paret sammen sist uke på et kunstgalleri i Los Angeles. Om fire måneder blir de foreldre til en liten gutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ønsker seg to barn til

Chrissy og John har flere ganger vært åpne om at de har slitt med å få barn, etter at de giftet seg i 2013.

- For å være ærlig har John og jeg problemer, innrømmet Teigen til People for to år siden.

Hun fortalte at hun i lengre tid hadde gått til fertilitetsleger, og at hun og ektemannen har benyttet seg av assistert befruktning.

- Vi ville hatt barn for fem eller seks år siden hvis det hadde vært mulig, men det har virkelig vært en prosess.

Saken fortsetter nedenfor.

Bare en måned senere avslørte modellen at hun drømmer om en stor familie en gang i fremtiden.

- Jeg tror jeg kommer til å være gravid i ett strekk gjennom 30-årene. Jeg har alltid sett for meg at alle er samlet rundt spisebordet i høytider og en gang i uken ellers, fortalte hun til Self magazine, ifølge E! News.com.

- Det vil knuse hjertet mitt hvis ikke det kommer til å skje, men forhåpentligvis vil det gjøre det. Vi har noen flere embryoer på vent.

Chrissy har også sett for seg hvor mange barn hun ønsker seg med ektemannen.

- Jeg håper at når vi har fått fire barn, så kan John og jeg se på hverandre og vite at det er oss mot dem. Vi kommer til å elske dritten ut av barna våre, men vi kommer også til å dele oss opp i lag og krangle i par, sa hun i intervjuet.

LES OGSÅ: Serena Williams: - Jeg døde nesten etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer