<strong>GAVE TIL MOREN:</strong> Jennifer Garner har lagt ut bilde av en gave hun har fått av sønnen Samuel. Foto: NTB Scanpix
GAVE TIL MOREN: Jennifer Garner har lagt ut bilde av en gave hun har fått av sønnen Samuel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jennifer Garner:

Avslører sønnens rørende melding

Jennifer Garner fikk en helt spesiell gave av sønnen.

Publisert
Sist oppdatert

Helt siden det tidligere stjerneparet Ben Affleck (47) og Jennifer Garner (47) slapp nyheten i 2015 om at de skulle skilles, har duoen beholdt vennskapet og tilsynelatende samarbeidet godt om sine tre felles barn, Violet (14), Seraphina (11) og Samuel (7).

Ved flere anledninger har foreldrene uttalt at de står barna sine nær, og mye kan tyde på at også barna setter stor pris på sine berømte foreldre.

Fikk penger

Fredag delte nemlig Jennifer et bilde med sine 8,1 millioner følgere på Instagram, hvor hun hadde fotografert en sjekk hun har fått av sin syv år gamle sønn, Samuel. Beløpet på sjekken er hele 168,43 amerikanske dollar, noe som tilsvarer rett i underkant av 1500 norske kroner.

«For at du er min mamma», skriver syvåringen til moren.

Jennifer selv skriver følgende i sosiale medier:

«Angivelig er fødsel og oppdragelse verdt 168,42 dollar. Jeg antar at jeg burde beholde jobben min», skriver skuespilleren spøkefullt til bildet, etterfulgt av en emoji som ler så den gråter.

Samtidig har Jennifer også lagt ved to emneknagger, «Jeg ville vært moren hans gratis» og «Å, vent. Det er jeg jo allerede».

Instagram-innlegget har naturligvis fått mye oppmerksomhet, og er allerede likt over 200 000 ganger. Flere påpeker også hvor god lille Samuel er mot Jennifer.

<strong>TREBARNSMAMMA:</strong> Jennifer med døtrene Violet og Seraphina og sønnen Samuel. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSMAMMA: Jennifer med døtrene Violet og Seraphina og sønnen Samuel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skjermer barna

Som nevnt har både Jennifer og Ben uttalt seg om barna ved flere anledninger tidligere. Høsten 2018 gjorde førstnevnte blant annet det da hun forklarte at hun er fast bestemt på å holde de borte fra sosiale medier.

- Ingen av barna mine er på noen form for sosiale medier, og jeg er livredd. Jeg føler det setter så mye press på unge i en alder hvor de er veldig sårbare, sa hun til Fox News, og la til at hun gjerne tar imot råd for å håndtere situasjonen annerledes.

- Jeg er nok overbeskyttende, fortsatte hun.

<strong>GODT SAMARBEID:</strong> Ben og Jennifer blir stadig observert med hverandre og sammen med barna. Foto: NTB Scanpix
GODT SAMARBEID: Ben og Jennifer blir stadig observert med hverandre og sammen med barna. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Humoristisk på Instagram

47-åringen deler svært sjelden bilder av barna i sosiale medier - eller så godt som aldri. Når det gjelder henne selv deler hun derimot med glede.

På sin Instagram-profil, som hun har hatt i omtrent to år, har hun ved flere anledninger skapt overskrifter for sine gøyale påfunn, som da hun var på tur med et av kjæledyrene sine.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

- Hvis det ikke er en kyllingdame-dag, da burde det virkelig være en. Mitt liv blir mer spennende hele tiden, skrev Jennifer under bildet, og fortsatte:

- Møt en av våre damer. Regina George. Regina elsker lange turer, insekter og kål. Regina hater … karbohydrater.

Mye tydet på at Jennifer og familien hadde hentet inspirasjon fra filmen «Mean Girls» da de døpte kyllingen, noe hun bekreftet med emneknaggene under bildet.

Dette var imidlertid ikke første gang hun delte bilde av hønene sine.

I en hvit t-skjorte og med en bag hvor det står «Chicken Y´all», holdt hun to svarte kyllinger og hadde en, som tilsynelatende så ut til å være Regina George, i bagen.

Også der hamstret hun lovord fra fansen.

- Jeg skulle ønske jeg var de kyllingene, kommenterte en følger i kommentarfeltet.

LES OGSÅ: Avslører babyplaner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer