Tone Damli:

Avslører snål gravidplage

- Jeg har så varme bryster.

VENTER BARN: Tone Damli venter sitt andre barn sammen med samboeren Markus Foss. I podkasten «Åpen journal» røper 32-åringen en noe annerledes graviditetsplage. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VENTER BARN: Tone Damli venter sitt andre barn sammen med samboeren Markus Foss. I podkasten «Åpen journal» røper 32-åringen en noe annerledes graviditetsplage. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I slutten av april kunne artist Tone Damli (32) avsløre at hun venter sitt andre barn sammen med samboeren Markus Foss (38). Det gjorde paret i en video på Instagram, der de fortalte den store nyheten til dattera Billie (6).

Kort tid etterpå takket 32-åringen for alle gratulasjonene i enda et innlegg på Instagram, der hun også fortalte om hvordan svangerskapet hadde vært hittil.

«Formen min er upåklagelig, så jeg er heldig. Litt trøtt, kort lunte og jævlig søtsugen, men det får være greit. Føler meg privilegert som får oppleve dette en gang til», skrev hun den gang.

Nå snakker Damli ytterlige ut om sitt andre svangerskap under et besøk i podkasten «Åpen journal», med programleder Katarina Flatland (30) og ektemannen Harald Dobloug (31) - som for øvrig også venter sitt første barn i disse dager.

Varme bryster

Damli snakker blant annet om at hun begynner å merke at hun går gravid, men at hun er i god form. Videre avslører 32-åringen det som må sies å være en lite omtalt gravidplage: Hun sliter nemlig med økt kroppsvarme, der brystene hennes er særlig utsatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer