Martine Lunde:

Avslører smitte etter testdrama

Influenser og «Bloggerne»-aktuelle Martine Lunde har testet positivt på corona. Men veien til et endelig testsvar har vært kronglete.

SMITTET: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl er coronasmittet. Foto: Tor Lindseth
SMITTET: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl er coronasmittet. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Coronaviruset herjer fremdeles i landet, og så langt i 2022 har flere kjendiser rukket å bli smittet. Blant annet Tone Damli (33), Erik Follestad (32) og «Farmen Kjendis»-aktuelle Øyunn Krogh (26).

Smitten nådde til slutt også influenser og «Bloggerne»-profil Martine Lunde (25). Det fikk hun først avklart etter en lang runde med forvirring og testkaos.

Forrige mandag ble både Lunde og kjæresten Aleksander Sæterstøl (26) satt i karantene, etter å ha fått beskjed om at en nærkontakt var coronasmittet.

Både mandag og tirsdag forrige uke skal hjemmetestene ha gitt et negativt testsvar. Men da Lunde skulle ta en ny hjemmetest på onsdag, ga testen et annet resultat.

- Etter fem minutter dukket det opp en strek til, forteller Lunde til Se og Hør.

- Frustrert og lei

Etter flere positive hjemmetester bar det rett til teststasjonen for en PCR-test. Men den kom tilbake negativ.

- Jeg var så frustrert og lei. Jeg fikk så mange forskjellige beskjeder. Jeg fikk beskjed om at jeg var fritatt fra isolasjon på grunn av tre vaksinedoser, men jeg ville jo ikke det med flere positive hjemmetester, forteller 25-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer