Sandra Thoen:

Avslører slankeoperasjon

- Har slitt hele livet.

VANSKELIG BARNDOM: Sandra Thoen ble utsatt for mobbing helt fra barnehagealder. Foto: Instagram / @sandrathoen
VANSKELIG BARNDOM: Sandra Thoen ble utsatt for mobbing helt fra barnehagealder. Foto: Instagram / @sandrathoen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sandra Thoen (25) er en av Norges største Youtubere, og har i overkant av hundre tusen abonnenter på kanalen sin. Hun publiserer videoer om det som skjer i livet hennes og er ikke redd for å gi av seg selv.

25-åringen er ikke fremmed for å dele de litt mer private tingene heller, og i august kunne hun avsløre at hun hadde funnet kjærligheten.

Enda bedre kjent med Thoen blir man i Helle Nordbys podkast «Chit Chat med Helle». Youtuberen var nylig gjest og kunne fortelle Nordby om operasjoner, psykisk helse og en trøblete oppvekst preget av mobbing.

Slankeoperert som 18-åring

I podkasten røper Thoen blant annet at hun tok en slankeoperasjon som 18-åring. Årsaken var at hun gjennom flere år hadde slitt med psykiske plager som følge av overvekt.

På spørsmål om hvorfor hun ønsket å gjennomføre operasjonen sier hun følgende:

- Jeg har egentlig gått hele livet som overvektig, og det har vært en veldig stor fysisk, men mest psykisk, hindring for meg. Det er ikke til å legge skjul på at som overvektig kommer det veldig mange fysiske ting som kan bli helsefarlig, forklarer hun og legger til at hun aldri ble rammet av verken diabetes eller hjerte- og karsykdommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.