Sandra Thoen:

Avslører slankeoperasjon

- Har slitt hele livet.

VANSKELIG BARNDOM: Sandra Thoen ble utsatt for mobbing helt fra barnehagealder. Foto: Instagram / @sandrathoen
VANSKELIG BARNDOM: Sandra Thoen ble utsatt for mobbing helt fra barnehagealder. Foto: Instagram / @sandrathoen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sandra Thoen (25) er en av Norges største Youtubere, og har i overkant av hundre tusen abonnenter på kanalen sin. Hun publiserer videoer om det som skjer i livet hennes og er ikke redd for å gi av seg selv.

25-åringen er ikke fremmed for å dele de litt mer private tingene heller, og i august kunne hun avsløre at hun hadde funnet kjærligheten.

Enda bedre kjent med Thoen blir man i Helle Nordbys podkast «Chit Chat med Helle». Youtuberen var nylig gjest og kunne fortelle Nordby om operasjoner, psykisk helse og en trøblete oppvekst preget av mobbing.

GIKK FEIL: Influenser Sophie Elise Isachsen var på plass på den røde løperen før åpningen av Petter Stordalens nye hotell, Sommerro, på Solli plass. Der delte hun sin verste hotellhistorie. Video: Luna Lea. Vis mer

Slankeoperert som 18-åring

I podkasten røper Thoen blant annet at hun tok en slankeoperasjon som 18-åring. Årsaken var at hun gjennom flere år hadde slitt med psykiske plager som følge av overvekt.

På spørsmål om hvorfor hun ønsket å gjennomføre operasjonen sier hun følgende:

- Jeg har egentlig gått hele livet som overvektig, og det har vært en veldig stor fysisk, men mest psykisk, hindring for meg. Det er ikke til å legge skjul på at som overvektig kommer det veldig mange fysiske ting som kan bli helsefarlig, forklarer hun og legger til at hun aldri ble rammet av verken diabetes eller hjerte- og karsykdommer.

- Jeg hadde slitt med overvekten hele livet, og de psykiske aspektene ved det - og det hindret meg masse.

KUNNE IKKE GÅ: Emma Ellingsen forteller om den kjønnsbekreftende operasjonen i «Bloggerne». Video: Steffen Pettersen/TV 2 Vis mer

Ble mobbet som 5-åring

Thoen forteller også i podkasten at hun har blitt mobbet gjennom barnehagen, ungdomsskolen og videregående. Allerede som 5-åring fikk hun spørsmål fra andre barn om hun var gravid.

Den langvarige mobbingen som gikk på utseende og kropp satte seg i henne og førte til dårlig selvtillit.

Selv om inngrepet har fungert for henne er hun tydelig på at det var et personlig valg, og at man må huske på én ting hvis man skal legge seg under kviner.

- Jeg er veldig for at man skal gjøre hva man vil med kroppen sin, om du vil ta hundre operasjoner, om du ikke vil gjøre noen ting - så lenge du gjør det for deg selv, sier Thoen.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

LES OGSÅ: Måtte sensurere stjernens antrekk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer