Hailey Bieber:

Avslører skjult hudsykdom

Modellen innrømmer at hun får forferdelige kløende utslett rundt munnen og øynene som følge av hudsykdommen.

AVSLØRER: Hailey Bieber åpner opp om sin skjulte hudsykdom i nytt intervju. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRER: Hailey Bieber åpner opp om sin skjulte hudsykdom i nytt intervju. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hailey Bieber (23) er ikke bare kona til en av verdens største superstjerner, Justin Bieber (26), hun har også flere millioner følgere på Instagram og jobber blant annet som modell.

Den amerikanske modellen deler titt og ofte bilder av seg selv med følgerne sine på Instagram, og nå avslører hun imidlertid at det gjemmer seg en hemmelighet bak de utallige bildene.

Sliter med huden

I et nylig intervju med Glamour UK forteller Bieber åpenhjertig at hun sliter med en hudsykom med navn perioral dermatitt.

Ifølge NHI er perioral dermatitt et utslett rundt munnen som består av rød hud og ofte kvisliknende små kuler. Noen av disse kan være fylt med puss.

PERIORAL DERMATITT: Her er et illustrasjonsbilde som viser hvordan utslettet kan se ut. Foto: NTB Scanpix
PERIORAL DERMATITT: Her er et illustrasjonsbilde som viser hvordan utslettet kan se ut. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selv om det først og fremst befinner seg rundt munnen, kan det også finnes rundt neseborene og eventuelt rundt øynene. Perioral dermatitt forekommer først og fremst hos unge kvinner i alderen 16-45 år.

Utslettet gjør at 23-åringen er veldig følsom for forskjellige hudpleie samt sminkeprodukter, noe som kan by på utfordringer når jobben din ofte består av å bli sminket til ulike oppdrag.

- Jeg har perioral dermatitt, så noen produkter irriterer huden min og gir meg forferdelige kløende utslett rundt munnen og øynene. Jeg prøver alltid å unngå parfyme i produkter fordi det blir for mye for huden. Jeg vet imidlertid ikke alltid hva jeg har på huden min fordi jeg jobber med mye forskjellig sminke.

Videre forteller Bieber at det ikke bare er sminken som kan påvirke huden hennes, men at hun også har lagt merke til andre ting som kan føre til at hudsykdommen blusser opp.

- Jeg går på prevensjon nå, så jeg får ikke mensen, men jeg kan fortsatt få følelser av PMS ( premenstruelt syndrom, journ anm,), og det kan også påvirke huden min. Huden min føles faktisk mye bedre i Canada hvor luften er renere, enn når jeg er i New York eller Los Angeles, fortsetter hun.

OVERRASKET: Justin Bieber bruker tiden i hjemmekarantene til å snakke med fans på Instagram. Denne gangen var det norske Anna sin tur. Vis mer

Har problemer med akne

Bieber forteller også at ektemannen, Justin Bieber, sliter med huden sin, men i form av akne. Ifølge NHI er akne en betennelse i talgkjertler i huden, først og fremst lokalisert i ansiktet og på øvre del av overkroppen.

Årsakene er sammensatt og består av økt talgutskillelse og talg som blokkerer hårkjertler.

PROBLEMER MED AKNE: I ovennevnte intervju forteller Hailey Bieber at ektemannen sliter med akne i voksen alder. Foto: NTB Scanpix
PROBLEMER MED AKNE: I ovennevnte intervju forteller Hailey Bieber at ektemannen sliter med akne i voksen alder. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Justin har hatt problemer med akne. Etter trening bruker han vanligvis å bruke rengjørende pads for å tørke bort svette fra huden sin, sier hun.

De siste månedene har det kommet frem flere avsløringer om Justin Bieber gjennom hans dokumentarserie «Justin Bieber: Seasons». I dokumentaren har det blitt kjent at 26-åringen har hatt en svært trøblete rusfortid, og at det på et tidspunkt ble så alvorlig at livet hans sto i fare.

BAK GARDINEN: I den nye dokumentarserien «Justin Bieber: Seasons» får man et innblikk i superstjernens liv de siste årene. Vis mer

Sover i trykkammer

I dokumentarserien har det også kommet frem at sangeren er en flittig bruker av et stort, oppblåsbart trykkammer for å håndtere angsten han sliter med.

- Jeg har virkelig kjempet med angst. Man får mer luft til hjernen, så det minsker stressnivåene. Det er ganske kult, sa sangstjernen.

Bieber hevdet ifølge Hollywood Life at han blant annet sover i et trykkammer dersom han kjenner at han trenger det, og i episoden uttalte sangerens kone, Hailey Bieber, at de har flere bærbare trykkamre.

OPPBLÅSBART: Justin Bieber demonstrerer hvordan trykkammeret brukes. Foto: YouTube
OPPBLÅSBART: Justin Bieber demonstrerer hvordan trykkammeret brukes. Foto: YouTube Vis mer

- Folk kommer til å tenke at han er gal. Folk kommer til å si «Hva er det for en maskin? Det er noe drit-rike mennesker bruker», sa 23-åringen.

Flere ulike tilstander kan behandles med det som på fagspråket kalles en hyperbar oksygenbehandling, ifølge Oslo universitetssykehus. Det er kombinasjonen av trykk og oksygen som gjør at oksygenet blir tatt opp i blodbanen og transportert rundt til kroppen i en større grad enn vanlig.

LES OGSÅ: Derfor stjal han undertøyet til Justin Bieber

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer