Lady Gaga:

Avslører skjult detalj

Lady Gagas kjole bar på en stor hemmelighet.

HEMMELIG DETALJ: Lady Gaga overrasket i denne kjolen tidligere i år. Nå deler røper hun en helt spesiell detalj. Foto: Win McNamee / AFP / NTB
HEMMELIG DETALJ: Lady Gaga overrasket i denne kjolen tidligere i år. Nå deler røper hun en helt spesiell detalj. Foto: Win McNamee / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er allerede elleve år siden Lady Gaga (35), hvis egentlige navn er Stefani Joanne Angelina Germanotta, fikk «alles» øyne rettet mot seg.

Den gang skrev hun seg inn i motehistorien og dukket opp i en kjole laget av oksekjøtt på MTV Video Music Awards.

I ettertid har stjernen, som har blitt hyllet av Jan Thomas for sine stilforandringer, overhodet ikke sett seg tilbake, og bevist flere ganger at hun gjerne tester grenser når det kommer til mote.

RUNDE TO: Dagbladets intervju med Lady Gaga gikk viralt allerede i 2009. I 2019 var videoen igjen tilbake for fullt, ti år senere. Video: Nicolai Delebekk Vis mer

- Ingen vet det

Da hun sang nasjonalsangen under innsettelsen av president Joe Biden (78) i januar så det imidlertid ut til at hun hadde valgt et mer «enkelt» antrekk. Nå kan hun avsløre at kreasjonen var alt annet enn enkel.

- Det er en av mine favoritting som jeg noensinne har båret. Jeg bar denne til innsettelsen, og det ingen vet er at det er en skuddsikker kjole, forteller hun til britiske Vogue.

AVSLØRER: Lady Gaga avslører at denne kjolen var skuddsikker. Foto: Pat Benic/UPI/Shutterstock/NTB
AVSLØRER: Lady Gaga avslører at denne kjolen var skuddsikker. Foto: Pat Benic/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer

Kjolen, som består av en mørk jakke og et stort, rødt skjørt, er designet av Daniel Roseberry. Mange bet seg også merke i den store gulldetaljen på stjernens bryst.

- Da jeg så den gyldne duen visste jeg at jeg skulle bære den, sa hun.

I etterkant av opptredenen fikk Lady Gaga massiv oppmerksomhet for antrekket og fremførelsen av nasjonalsangen. Duen på brystet hennes symboliserte nemlig en fredsdue.

FALL: Under en konsert i Las Vegas tok Lady Gaga en fan opp på scenen. Det var kanskje ikke så lurt. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Foto: CNN Vis mer

Imponert

Det har tidligere vist seg at antrekkene som er valgt for denne dagen ofte har et budskap, både når det gjelder farger og designerne som har laget dem.

- Lady Gaga er en av vår tids mest talentfulle artister. Hun mestrer absolutt alt, fra å skrive låter til å spille instrumenter - og selvsagt synge. Nå har hun vist seg som en dyktig skuespiller også, og ikke minst er hun en meget kreativ stylist, har kjendisstylist Jan Thomas tidligere sagt.

- Image har vært eksepsjonelt viktig for henne. Hun har brukt den internasjonale arenaen til å markere seg gjennom personlige uttrykk, fortsatte han.

- FULLSTENDIG GALSKAP: Denne oversettelsen av Bradley Cooper og Lady Gagas «Shallow», hadde på under to døgn blitt sett godt over 400 000 ganger. Video: Generation Event Vis mer

Jan Thomas har også latt seg imponere av stjernas stilreise.

- De siste årene har hun sakte, men sikkert vist oss en mykere og mer sårbar side, mente han.

LES OGSÅ: Én del av antrekket kostet over 200 000 kroner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer