Mia Gundersen:

Avslører skitne Tinder-forespørsler

Mia Gundersen byr på historier fra singellivet - og forteller om merkelige Tinder-tilbud i en ny podkastepisode.

DATINGLIV: I en ny podkast forteller Mia Gundersen at hun er dårlig på å date. Forespørslene skal det riktignok ikke stå på. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
DATINGLIV: I en ny podkast forteller Mia Gundersen at hun er dårlig på å date. Forespørslene skal det riktignok ikke stå på. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert

«Hele Norges» Mia Gundersen (59) har vært singel siden hun og fotografen Marcel Leliënhof (54) annonserte at de skulle skilles i 2016 - etter hele tretten års ekteskap. Sammen har de sønnene Daniel og Amente.

Mens Leliënhof har gått videre etter skilsmissen og etablert seg med ny kjæreste, er Gundersen fortsatt «rikssingel» - som hun selv kaller det i en ny episode av podkasten «SINGEL & …» sammen med Solveig Otnes og Niels Astrup.

I podkasten forteller Gundersen åpenhjertig om singellivet, og sine erfaringer med datingapper som Tinder og Happn. 59-åringen innrømmer uten problem at hun får mange forespørsler som hun ikke er interessert i.

Folk med fotfetisj, henvendelser fra par - og menn som ønsker «one night stands» er blant henvendelsene hun har fått.

TV-profilen sier også at hun er ganske annerledes privat enn hvordan hun kan fremstå i offentligheten - noe som gjør at hun synes det er vanskelig å date menn.

- Det gjør det litt vanskelig for meg å treffe den rette. Med sære interesser som jeg har, og ikke snakker så mye om. De har et inntrykk av meg, om at «hun liker sikkert sånn og sånn i sengen», det kommer en del slikt, altså. Jeg har noen som vil være dominante, og noen som vil være slaver, avslører Gundersen i podkasten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.