Mia Gundersen:

Avslører skitne Tinder-forespørsler

Mia Gundersen byr på historier fra singellivet - og forteller om merkelige Tinder-tilbud i en ny podkastepisode.

DATINGLIV: I en ny podkast forteller Mia Gundersen at hun er dårlig på å date. Forespørslene skal det riktignok ikke stå på. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
DATINGLIV: I en ny podkast forteller Mia Gundersen at hun er dårlig på å date. Forespørslene skal det riktignok ikke stå på. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert

«Hele Norges» Mia Gundersen (59) har vært singel siden hun og fotografen Marcel Leliënhof (54) annonserte at de skulle skilles i 2016 - etter hele tretten års ekteskap. Sammen har de sønnene Daniel og Amente.

Mens Leliënhof har gått videre etter skilsmissen og etablert seg med ny kjæreste, er Gundersen fortsatt «rikssingel» - som hun selv kaller det i en ny episode av podkasten «SINGEL & …» sammen med Solveig Otnes og Niels Astrup.

I podkasten forteller Gundersen åpenhjertig om singellivet, og sine erfaringer med datingapper som Tinder og Happn. 59-åringen innrømmer uten problem at hun får mange forespørsler som hun ikke er interessert i.

Folk med fotfetisj, henvendelser fra par - og menn som ønsker «one night stands» er blant henvendelsene hun har fått.

TV-profilen sier også at hun er ganske annerledes privat enn hvordan hun kan fremstå i offentligheten - noe som gjør at hun synes det er vanskelig å date menn.

UT MOT SPILLGIGANT: I programmet «I lomma på Silje» hjelper forbrukerøkonom Silje Sandmæl kjendiser med økonomien. Og det var særlig en oppdagelse som har gjort Mia Gundersen fly forbanna. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken/Viaplay/Rød Løper Vis mer

- Det gjør det litt vanskelig for meg å treffe den rette. Med sære interesser som jeg har, og ikke snakker så mye om. De har et inntrykk av meg, om at «hun liker sikkert sånn og sånn i sengen», det kommer en del slikt, altså. Jeg har noen som vil være dominante, og noen som vil være slaver, avslører Gundersen i podkasten.

Dårlig på å date

Alle de slibrige henvendelsene til tross - Mia Gundersen er på datingappene for å forhåpentligvis finne kjærligheten. Det er imidlertid ikke bare enkelt, og 59-åringen innrømmer at hun har mye dårlig datingerfaring bak seg.

«Norske Talenter»-dommeren sier at det er energikrevende, og at hun rett og slett er elendig på dating. Gundersen synes det vanskelige med Tinder er at man dømmer utelukkende ut fra personens bilder. I utgangspunktet ser 59-åringen på seg selv om et menneske som ikke er særlig dømmende.

SKILSMISSE: I 2016 gikk Mia og Marcel hver til sitt etter 13 års ekteskap. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SKILSMISSE: I 2016 gikk Mia og Marcel hver til sitt etter 13 års ekteskap. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Gundersen opplever også at mennene har forestillinger om hvordan hun er - fordi hun er kjent.

- Å være singel i min alder gir også muligheter. Ikke skal jeg finne en far til mine kommende unger. Jeg er ferdig med det. Jeg er fornøyd med de ungene jeg fikk, også tenker jeg at det kan gå over i en helt ny form, og jeg synes det er veldig spennende at alt kan skje. Men så skjer det ikke, deler hun åpenhjertig i podkasten.

Se og Hør har ikke lyktes i å få en kommentar fra Mia Gundersen til denne saken.

GJEST: Mia Gundersen gjestet podkasten «SINGEL & ...» sammen med Solveig Otnes og Niels Astrup. Foto: Privat
GJEST: Mia Gundersen gjestet podkasten «SINGEL & ...» sammen med Solveig Otnes og Niels Astrup. Foto: Privat Vis mer

Talentdommeren har flere ganger tidligere snakket om singeltilværelsen. I 2018 fortalte Gundersen i en podkast at hun synes det var befriende å være singel, og at hun heller ikke var å finne på Tinder.

59-åringen kunne også avsløre at hun stadig vekk fikk sextilbud fra yngre menn.

- De virker så mye friere. De i min generasjon er jo nesten ikke synlige. Hvor er de, undret hun seg i podkasten.

TV-profilen forklarte også at hun ble nødt til å bli kjent med seg selv på nytt da hun ble singel - og teste sine egne grenser.

- Det å kunne oppdage seg selv på ny, gjør at man blir tryggere, sa hun den gang.

REDDET LIVET: «71 grader nord» kan være tøft for hvem som helst - også for Jahn Ivar «Mini» Jakobsen. Han sier en episode med Mia Gundersen reddet livet hans under oppholdet. Vis mer

Skilsmisse

Mia Gundersen var som tidligere nevnt gift med Marcel Leliënhof, men skilte seg etter 13 års ekteskap i 2016.

- Vi flytter fra hverandre, det er det. Ryktene som verserer handler ikke om meg, så de ønsker jeg ikke å si noe om. Vi har vært gift i 13 år, og jeg vil gjerne gå ut av det med verdigheten i behold, sa hun den gang.

Perioden etter bruddet var knalltøff for Mia Gundersen. Fra å være en etablert familie på fire, tok livet plutselig en helt annen retning.

Alt hun hadde drømt om raste sammen, og midt oppe i sorgen skulle hun også ta vare på de to sønnene. Det ble en tid med mange tårer og mye sinne.

- Det var veldig tungt, men jeg har kommet styrket ut av det. I dag er jeg helt ferdig med skilsmissen, og er glad for å være i en annen fase av livet. Selvsagt er det alltid litt vemodig å selge det som har vært et hjem gjennom mange år, man har jo alltid følelser knyttet til det uavhengig av samlivet. Men jeg føler meg veldig klar for å gå videre nå. Jeg har egentlig gått videre for en god stund siden allerede, har hun tidligere fortalt.

LES OGSÅ: Slik ser hun ikke ut lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer