Annette Haga og Emil Løvstad Haga:

Avslører skilsmisse

- Det er en stor sorg.

SKAL SKILLES: Annette Haga, også kjent under bloggnavnet «NetteNestea» og ektemannen Emil Løvstad Haga skal skilles. Det skriver hun på Instagram lørdag. Foto: Privat
SKAL SKILLES: Annette Haga, også kjent under bloggnavnet «NetteNestea» og ektemannen Emil Løvstad Haga skal skilles. Det skriver hun på Instagram lørdag. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Toppbloggeren Annette Haga (29) og ektemannen Emil Løvstad Haga (31) skal skilles. Det avslører Haga i et innlegg på Instagram Story lørdag.

Haga åpner innlegget med å skrive at hun ønsker å gi lyd fra seg etter å ha vært stille i sosiale medier en god stund - noe som har ført til rykter om hva som har skjedd.

- Livet mitt har på mange måter gått i oppløsning, og jeg har kjent på mye skam over at Emil og jeg skal skilles. Vi har bodd sammen fram til nå, men skal snart flytte fra hverandre, skriver hun.

Haga skriver også at hun har gått gjennom en stor livskrise den siste tida, noe som har ført til at hun har isolert seg og ignorert gode venner. Samtidig opplever hun det som vanskelig at folk skal mene noe om samlivsbruddet.

Det er en stor sorg, og har virkelig ikke vært en lett beslutning. Men nå skal jeg se framover i stedet for å grave meg ned, fortsetter hun, og skriver at hun og Løvstad skal gjøre alt for at de to sønnene skal ha det best mulig.

De fikk først sønnen Sander i mars 2018, og i mai fjor så Matheo dagens lys. Løvstad har også sønnen Nemo fra et tidligere forhold.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Annette Haga og Emil Løvstad Haga, foreløpig uten å lykkes.

BLOGGER: Annette Haga skriver på Instagram at hun og ektemannen Emil Løvstad Haga skal skille lag. Her er hun i 2016. Foto: NTB Scanpix
BLOGGER: Annette Haga skriver på Instagram at hun og ektemannen Emil Løvstad Haga skal skille lag. Her er hun i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forlovet seg på Island

Emil Løvstad Haga ble for alvor et kjent fjes da han deltok i «Paradise Hotel» i 2010. Annette Haga har på sin side blogget i en årrekke, under navnet «NetteNestea».

Duoen har også hatt den populære podkasten «Annette & Emil» sammen.

Det var i april 2017 Se og Hør kunne avsløre at Løvstad hadde gått ned på kne og fridd til sin kjære. Kjendisparet hadde den gang vært sammen i et års tid, og frieriet skjedde under en ferie på Island.

Paret befant seg på roadtrip, og det var under et impulsivt stopp på Brúarhlöð, «Paradise»-profilen gikk ned på kne.

- Jeg hadde kjøpt ringen en stund før, men jeg ventet på den rette anledningen. Selve frieriet var litt på impuls, men det var en fantastisk atmosfære, sa han til Se og Hør da.

Noen få måneder senere, i midten av august, giftet paret seg på Losby gård. Og bare om lag én måned etter vielsen, røpet duoen at de ventet sitt første barn sammen.

LES OGSÅ: Slik ser barne­stjerna ut nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer