Ne-Yo og Crystal Renay:

Avslører skilsmisse

- Hun er en fantastisk kvinne.

GÅR HVER TIL SITT: Artist Ne-Yo avslører at han og kona Crystal Renay skal skilles etter fire år som ektepar. Foto: NTB Scanpix
GÅR HVER TIL SITT: Artist Ne-Yo avslører at han og kona Crystal Renay skal skilles etter fire år som ektepar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Verdenskjente Shaffer Chimere Smith (40), bedre kjent under artistnavnet Ne-Yo avslører at han og kona Crystal Renay (34) skal skilles.

Det melder flere utenlandske medier, deriblant Entertainment Tonight.

Nyheten bekreftet 40-åringen i helgen under en episode av podkasten «Private Talk With Alexis Texas». Duoen har vært gift i fire år, men skal altså nå gå skilte veier.

- Det er ikke en trist ting, det handler mer om at vi har innsett det - lang historie, kort fortalt - jeg kommer aldri til å snakke stygt om henne. Jeg er ikke den personen. Det er ikke noe ille å si om henne. Hun er en fantastisk kvinne. Hun er moren til barna mine, og hun vil alltid være det, og jeg vil alltid respektere henne, sier artisten i podkasten.

Ulike klipp av Johnny Depp i forbindelse med skilsmisse-skandalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

- Kommer til å være familie for alltid

Videre forteller artisten at de begge har sine demoner, og at det er vanskelig å ta tak i dem dersom de fortsetter å være gift.

- Når det er sagt så er det det, det er slutten på dette kapittelet, ikke slutten på boken. Som sagt, det er moren til barna mine, og jeg elsker henne til døden. Vi kommer til å være familie for alltid, fortsetter han.

Ne-Yo og Smith giftet seg i 2016 og er sammen foreldre til barna Shaffer Chimere Smith (2) og Roman Alexander-Raj Smith (1). Artisten har også barna Madilyn (9) og Mason (8) fra sitt tidligere forhold med skuespiller Monyetta Shaw.

KLINTE TIL: Her er Ne-Yo og Crystal Renay avbildet i fjor. Foto: NTB Scanpix
KLINTE TIL: Her er Ne-Yo og Crystal Renay avbildet i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre under podkast-episoden forteller Ne-Yo at bruddet med ekskona har vært en stor inspirasjon til hans kommende singel «Pinky Ring».

- Sangen er ikke en diss til henne, sangen handler ikke om henne. Sangen handler om hvordan jeg velger å håndtere situasjonen, og måten jeg velger å løfte meg opp og fortsette å bevege meg på, som vi alle må gjøre, sier 40-åringen.

Fant tonen under business-møte

Ne-Yo og Renay møttes for første gang når førstnevnte laget albumet «Non-Fiction». 40-åringen har tidligere lettet på sløret om deres første møte i et intervju med People.

- Møtet vårt var opprinnelig bare business, og jeg hadde planlagt å filme en kortfilm til albumet. Vi møttes på en restaurant, men hun dukket opp to timer for sent. Hun forklarte senere hvorfor: hun prøvde bare å finne ut litt informasjon om meg, hvem jeg var, og om det virkelig skulle bli et forretningsmøte eller om jeg var et kryp, uttalte han den gang.

Det skulle imidlertid vise seg at møtet mellom de to skulle bli til noe mer.

- Da hun satte seg ned, snakket vi sammen og kom overens mer enn jeg tror noen av oss hadde forventet. Det var strengt tatt bare business innledningsvis, men etter et par timer hvor vi var sammen og snakket sammen, ble ting litt mer personlig og vi begynte å bli kjent med hverandre, fortsatte ham.

STOLTE FORELDRE: Her er Ne-Yo avbildet sammen med Crystal Renaty og sønnen Shaffer Chimere Smith Jr under Teen Choice Awards i 2016. Foto: NTB Scanpix
STOLTE FORELDRE: Her er Ne-Yo avbildet sammen med Crystal Renaty og sønnen Shaffer Chimere Smith Jr under Teen Choice Awards i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ne-Yo innrømmet også at han visste med én gang at Renay var den riktige for ham, og at hun overrasket ham med tanke på at han trivdes med livet sitt som singel.

- Jeg kjempet mot det, for da vi møttes hadde jeg vært singel i omtrent halvannet år og jeg likte å være singel. Jeg er normalt sett ikke den typen som hopper raskt inn i et forhold. Fra det første møtet visste jeg at det var noe annet ved henne, noe spesielt, fortsatte ham.

LES OGSÅ: Letter på sløret om skilsmissen som rystet Danmark

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer