Erin Heatherton:

Avslører skandale

Modellen går hardt ut mot slankepresset hos undertøysgiganten.

EKSTREME SLANKEMETODER: Erin Heatherton avslører de ekstreme tiltakene hun følte seg tvunget til å ta. Her i 2011. Foto: Amanda Schwab / Starpix / REX / NTB
EKSTREME SLANKEMETODER: Erin Heatherton avslører de ekstreme tiltakene hun følte seg tvunget til å ta. Her i 2011. Foto: Amanda Schwab / Starpix / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Undertøysmerket Victoria's Secret var i en årrekke ledende på glamorøst undertøy, og det årlige moteshowet var å regne som en stor begivenhet.

De såkalte englene - supermodellene som fikk iføre seg undertøy til ville priser, samt de ikoniske vingene - ble forbilder og kunne regne med en solid karriere når de først hadde tatt stegene ned catwalken.

En rekke unge jenter har nok drømt om å likne de glamorøse, høye, sylslanke, vakre jentene som ble varemerket til Victoria's Secret.

Englenes fall

Glansbildet begynte imidlertid å slå sprekker i 2015, og i de kommende årene fulgte skandalene hakk i (høye) hæl(er). I 2020 sto flere frem med anklager om trakassering, mobbing, kroppspress og kvinnefiendtlighet i selskapet.

At tidligere eier Les Wexner hadde tette bånd til den overgrepsdømte, nå avdøde, milliardæren Jeffrey Epstein, gjorde alt annet enn å redde de frynsete englevingene.

En rekke medier har tidligere omtalt at «englene» har gått på strenge dietter, gjerne uten fast føde over tid, og fulgt knallharde treningsregimer for å oppnå - eller vedlikeholde - den sylslanke fasongen.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Se og Hør Pluss

Les avslørende saker og se eksklusive bilder fra kjendisverden

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.