Carina Dahl:

Avslører skade før MGP-finalen

- Vil ikke påvirke meg på scenen.

TOK RØNTGEN: Torsdag delte Carina Dahl bilde av at hun har fått sjekket foten sin etter en overbelastningsskade. Hun er likevel klar for å stå på scenen på lørdag. Foto: Espen Solli / Privat
TOK RØNTGEN: Torsdag delte Carina Dahl bilde av at hun har fått sjekket foten sin etter en overbelastningsskade. Hun er likevel klar for å stå på scenen på lørdag. Foto: Espen Solli / Privat Vis mer

Lørdag kveld er «Farmen Kjendis»-aktuelle Carina Dahl (33) klar for å kjempe om å vinne årets Melodi Grand Prix i Oslo spektrum. Sammen med ni andre artister skal hun gi alt for å bli Norges bidrag under Eurovision i Tel Aviv i mai, men veien til finalen har imidlertid ikke bare vært en dans på roser.

Torsdag ettermiddag la nemlig den sjarmerende trønderen ut et røntgenbilde av foten sin på Instagram-story, men skrev samtidig at dansefoten er nogenlunde klar for finalen på lørdag.

Blir ikke påvirket

Når Se og Hør slår på tråden til Carina fredag formiddag, forteller hun om skaden, som hun har hatt i lengre tid.

- Jeg pådro meg en overbelastningsskade da jeg var med på «71 grader nord» og den har blusset opp litt i det siste under trening, sier hun.

Videre forteller 33-åringen at hun har fått betennelsesdempende medisiner for å dempe smerten, men understeker at foten overhodet ikke vil påvirke henne på scenen lørdag kveld.

LEGESJEKK: Dette bildet delte artisten torsdag ettermiddag. Foto: Instagram
LEGESJEKK: Dette bildet delte artisten torsdag ettermiddag. Foto: Instagram Vis mer

- Det har gjort litt vondt, men det kommer ikke til å ha noen innvirkning på opptredenen min på lørdag, det er jeg sikker på, konstaterer hun, og legger til at hun er blitt undersøkt av ortoped.

Den 33-år gamle artisten, som er vant til å ha mange baller i luften, er altså klar som et egg før helgens MGP-finale.

MGP-veteran

Dette er imidlertid ikke første gang Carina tar del i musikkonkurransen. Det har hun nemlig gjort hele to ganger tidligere, i henholdsvis 2011 og 2013. I år deltar hun med låten «Can't Hold Me Down».

- Vet ikke om jeg skal måle meg med Jahn Teigen og Bettan ennå, men jeg føler meg veldig heldig som får stå på scenen foran så mange folk og formidle dette. Man er heldig som får være med, sa Carina da det ble kjent at hun skulle være med på MGP-sirkuset for tredje gang.

Video not found
TABBE: Under onsdagens episode av Farmen Kjendis kunne observante seere se Carina Dahls usensurerte pupp. Det tar hun selv med stor ro. Vis mer

- Det er et enormt eventyr og et stort sirkus - og jeg må innrømme at jeg har savnet lukten av sagmugg. Det blir for dumt å si nei, når man får muligheten til å være med på dette når det er så mange artister og så mange fine låter som blir sendt inn, sa hun til Dagbladet.

Artisten fortalte også at hun ikke er redd for å få et Melodi Grand Prix-stempel.

- Om jeg får et MGP-stempel, så synes jeg ikke det er noe negativt. Jeg synes det å bidra til masse glede for det norske folk, bare er noe å være stolt over. Jeg tror det skal ganske mange deltakelser til for at jeg blir Grand Prix-Carina.

LES OGSÅ: - Har ikke hatt krefter til å snakke om det før