Emilie Voe Nereng:

Avslører skade: - Ekstremt hoven

En sen kveld på dansegulvet under Vixen Awards endte opp med legebesøk.

SKADET SEG: Emilie Voe Nereng hadde maks uflaks etter en kveld på dansegulvet: Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SKADET SEG: Emilie Voe Nereng hadde maks uflaks etter en kveld på dansegulvet: Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Fredag forrige uke var det igjen klart for en av de største prisutdelingene for influenserne i Norge. For anledningen hadde et stort knippe av landets største kjendiser dukket opp for å hedre seg selv og hverandre.

Tidligere blogger og matinfluenser Emilie Voe Nereng (27) var blant de oppmøtte - og vant juryens hederspris.

- Jeg har vært i denne bransjen i 14 år. Det er mer enn halvparten av mitt liv, så jeg har sett hvordan alt har utviklet seg. Det har utviklet seg i en retning, som jeg virkelig må si, er ekstremt fornøyd med, var blant det hun sa i talen.

27-åringen hadde med andre ord all grunn til å feire natten lang, og det ble derfor en sen kveld på dansegulvet. Lite visste hun om at det skulle få konsekvenser for henne i ettertid.

På Instagrams historiefunksjon oppdaterer hun nå følgerne sine om at hun har vært maks uheldig. Hun har nemlig pådratt seg en skade etter dansingen.

- Ja, her går jeg haltende. Og nå skal dere høre hvor jævlig dum jeg er. På fredag var jeg på Vixen og koste meg så mye, så mye at jeg ville danse natten lang. Da er det vanskelig med veldig høye boots, så de tok jeg selvfølgelig av og det var masse glasskår på gulvet. Men det brydde ikke jeg meg om, så jeg danset videre, forteller hun innledningsvis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.