Emilie Voe Nereng:

Avslører skade: - Ekstremt hoven

En sen kveld på dansegulvet under Vixen Awards endte opp med legebesøk.

SKADET SEG: Emilie Voe Nereng hadde maks uflaks etter en kveld på dansegulvet: Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SKADET SEG: Emilie Voe Nereng hadde maks uflaks etter en kveld på dansegulvet: Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Fredag forrige uke var det igjen klart for en av de største prisutdelingene for influenserne i Norge. For anledningen hadde et stort knippe av landets største kjendiser dukket opp for å hedre seg selv og hverandre.

Tidligere blogger og matinfluenser Emilie Voe Nereng (27) var blant de oppmøtte - og vant juryens hederspris.

- Jeg har vært i denne bransjen i 14 år. Det er mer enn halvparten av mitt liv, så jeg har sett hvordan alt har utviklet seg. Det har utviklet seg i en retning, som jeg virkelig må si, er ekstremt fornøyd med, var blant det hun sa i talen.

27-åringen hadde med andre ord all grunn til å feire natten lang, og det ble derfor en sen kveld på dansegulvet. Lite visste hun om at det skulle få konsekvenser for henne i ettertid.

MYSTISK DATE: Emilie Nereng hadde med seg en mystisk date på Alexandra Joners halloweenfest. Reporter: Elise Aksnes. Video: Nora Skavhaug Vis mer

På Instagrams historiefunksjon oppdaterer hun nå følgerne sine om at hun har vært maks uheldig. Hun har nemlig pådratt seg en skade etter dansingen.

- Ja, her går jeg haltende. Og nå skal dere høre hvor jævlig dum jeg er. På fredag var jeg på Vixen og koste meg så mye, så mye at jeg ville danse natten lang. Da er det vanskelig med veldig høye boots, så de tok jeg selvfølgelig av og det var masse glasskår på gulvet. Men det brydde ikke jeg meg om, så jeg danset videre, forteller hun innledningsvis.

Hun fortsetter:

- Det burde kanskje ringt en bjelle der jeg danset rundt med blodige føtter, men nei da, «girls just wanna have fun».

FEIRET: Emilie Voe Nereng vant juryens hederspris under årets Vixen Awards. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FEIRET: Emilie Voe Nereng vant juryens hederspris under årets Vixen Awards. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Kort tid senere begynte Nereng å kjenne på et ubehag i foten, noe hun ikke tenkte så mye over, inntil det ble enda verre.

- Jeg har hatt litt vondt i foten siden den gang og vært litt sånn «ja ja», men nå er foten min blitt så ekstremt hoven ved et sted her, at jeg tror det sitter glasskår inni foten min. Jeg tror jeg må til legen for å sjekke det ut, forklarer hun videre.

Overfor Se og Hør holder Nereng seg kortfattet om hendelsen, men deler følgende:

- Det ble litt overtenning i lykkerusen etter æresprisen, og bare føtter og glasskår er sjelden en god kombinasjon. Det er ingen dramatikk rundt dette, men tenker det er bedre å dra til legen en gang for mye enn for lite.

«NØDT ELLER SANNHET»: Jorun Stiansen får en vond utfordring der hun må bruke sin kjendisstatus. Video: Dagbladet TV og Se og Hør. Vis mer

Etter fire dager bestemte nemlig 27-åringen seg for å oppsøke lege og finne ut hvor alvorlig det egentlig var. Det endte med kutt i foten, forteller hun videre på Instagram.

- Jeg begynte å hylgrine der inne for han måtte kutte opp foten min og romstere og finne glasskårene mine. Så nei, dette er siste gangen jeg danser uten sko på byen.

Nereng forteller videre til Se og Hør at hun nærmer seg klar for nye dansetrinn, men at hun heretter bare skal bruke sko på dansegulvet.

LES OGSÅ: - Ganske lei av det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer