Mama June:

Avslører sjokkerende rusmisbruk

Den amerikanske realitystjernen hevder at rusmisbruket kostet henne 25 000 kroner - hver dag.

STORE PROBLEMER: Realitystjernen June Shannon, bedre kjent som «Mama June», avslører alvorlige rusproblemer i en ny episode av serien sin. Foto: NTB Scanpix

STORE PROBLEMER: Realitystjernen June Shannon, bedre kjent som «Mama June», avslører alvorlige rusproblemer i en ny episode av serien sin. Foto: NTB Scanpix

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at realityserien «Here Comes Honey Boo Boo» tok slutt i 2014, har det gått nedover med familiens matriark - June Shannon (40).

Hun går under kallenavnet «Mama June», men rollen som mor har de siste årene vært overskygget av noe helt annet. I mars i fjor ble hun pågrepet for besittelse av narkotika, noe som skapte overskrifter verden over.

Skandaleuttalelser, forhold med dømte menn og annen negativ PR har også hjemsøkt henne i flere år.

Få måneder etter Junes pågripelse, flyttet hennes yngste datter, Alana «Honey Boo Boo» Thompson (14), hjemmefra og inn til storesøsteren «Pumpkin», hvis egentlige navn er Lauryn Shannon (20). Siden har kontakten med moren vært knapp.

Store problemer

Det er muligens også derfor den nye serien hennes har fått navnet «Mama June: Family Crisis». Den handler om det turbulente livet hennes, og går innom tematikk hun aldri før har pratet åpent om. I en av de kommende episodene skal hun blant annet åpne seg om sitt alvorlige rusmisbruk for første gang, skriver Entertainment Tonight.

I et forhåndspublisert klipp fra programmet avslører stjernen at hun på et tidspunkt brukte rundt 25 000 kroner på metamfetamin daglig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer