Mariah Carey:

Avslører sjokkerende antall sexpartnere

- Jeg er ganske prippen.

OPPSIKTSESKKENDE: I et nytt intervju avslører Mariah Carey (49) private detaljer fra sexlivet sitt. Foto. NTB Scanpix
OPPSIKTSESKKENDE: I et nytt intervju avslører Mariah Carey (49) private detaljer fra sexlivet sitt. Foto. NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den verdenskjente artisten Mariah Carey (49) har hatt sine opp- og nedturer i kjærlighetslivet. For tiden er hun sammen med tretten år yngre Bryan Tanaka (36), som hun skal ha kjent i hele tolv år. Duoen møttes for første gang under en av Careys turnéer.

Tidligere har hun vært sammen med Nick Cannon (38), som hun også har tvillingene Moroccan og Monroe (8) med. De giftet seg bare åtte uker etter at de møtte hverandre for første gang for ti år siden, men forholdet tok imidlertid slutt i 2014.

Noen år senere forlovet Carey seg med milliardæren James Packer (51), men det endte med at drømmebryllupet ble avlyst i 2016.

Samme år ble hun for første gang koblet til sin nåværende kjæreste, Bryan Tanaka. Selv om det kan virke som at «All I Want for Christmas Is You»-sangeren har hatt mange menn gjennom årenes løp, avslører hun nå i et nytt intervju et overraskende antall sexpartnere.

BOTTLE CAP CHALLENGE: Flere Hollywood-kjendiser har kastet seg på denne trenden. Vis mer

- Jeg er ganske prippen

I et intervju med Cosmopolitan forteller sangeren nemlig at hun foretrekker kvalitet over kvantitet - og at hun har ligget med få menn gjennom sitt 49 år lange liv.

- Jeg har ikke vært med så mange, men det har vært en varierende pakke, sier Carey, og fortsetter:

- Jeg har bare vært med fem mennesker i løpet av livet, så jeg er litt prippen for å være ærlig, i hvert fall sammenlignet med andre.

Carey ville imidlertid ikke avsløre hvem disse fem mennene er, men hun har som nevnt tidligere vært sammen med både Nick Cannon og James Packer. Den verdensberømte kvinnen var også gift med musikkprodusenten Tommy Mottola (70) fra 1993 til 1998.

Siden slutten av 2016 har hun altså vært sammen med sin nåværende kjæreste. Hvem den femte personen Carey har vært sammen med seksuelt - vites altså ikke - og hun ville heller ikke avsløre det i intervjuet med Cosmopolitan.

ÆRE: Denne uka ble Sangstjerne Mariah Carey(47) hånd- og fotavtrykk foreviget i sement på TCL Chinese Theatre i Los Angeles. Video: AP / NTB Scanpix Vis mer

Frem og tilbake

Til tross for at det har vært mye frem og tilbake i Bryan og Mariahs forhold de siste årene, ser de svært forelsket ut om dagen. I februar i år var de også på ferie sammen med sangstjernens tvillinger.

Ferden gikk til den eksklusive øya St. Barts i Karibien, og de to barna Moroccan og Monroe så ut til å kose seg svært mye i havet med moren og reservepappaen.

I HAVET: Her er Mariah Carey med henes hennes to barn og kjæresten på ferie i februar i år. Foto: NTB Scanpix
I HAVET: Her er Mariah Carey med henes hennes to barn og kjæresten på ferie i februar i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stjernen - som har rykte på seg for å være litt av en diva - boltret seg i havet sammen med kjæresten og barna.

Carey var kledd i en sort våtdrakt og smilte bredt mens den 13 år yngre kjæresten Bryan knipset bilder av henne.

Avslørte sykdom

Det så absolutt ut til at Carey koste seg på familieferie med barn og kjæreste - til tross for at hun i 2018 kunne fortelle at hun ikke alltid har hatt det like bra.

I april i fjor sto hun nemlig frem og fortalte at hun er bipolar, og at hun hadde fått diagnosen etter at hun for 17 år siden, i 2001, havnet på sykehus etter et mentalt sammenbrudd.

Mariah Carey kjører gummibåt på romantisk ferie. Video licensed from Splash News Vis mer

Artisten fortalte den gang at det ikke var lenge siden hun søkte profesjonell hjelp etter «de tøffeste årene hun noen gang har vært gjennom», ifølge People.

- Frem til nylig levde jeg i fornektelse, isolasjon og i konstant frykt for at noen skulle avsløre meg. Men det ble en for stor byrde å bære rundt på, så jeg klarte rett og slett ikke gjøre det lenger, uttalte stjernen den gang.

Etter å ha lidd i det skjulte i nesten 20 år går hun altså nå til terapi og tar medisiner for bipolar lidelse.

LES OGSÅ: - Han ble holdt utenfor av familien

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer