«Paradise Hotel»:

Avslører sjokk­detaljer fra «Paradise»-kontrakt

Oppsiktsvekkende krav i den svenske versjonen har lekket til offentligheten. Dette sier TV3 her hjemme.

KONTRAKTER: Det er lenge blitt spekulert i hva slags detaljer realitykontraktene inneholder. Nå er detaljer fra den svenske versjonen av «Paradise Hotel» avslørt. Bildet ovenfor er av årets deltakere i den norske versjonen. Foto: Roy Darvik / NENT Group
KONTRAKTER: Det er lenge blitt spekulert i hva slags detaljer realitykontraktene inneholder. Nå er detaljer fra den svenske versjonen av «Paradise Hotel» avslørt. Bildet ovenfor er av årets deltakere i den norske versjonen. Foto: Roy Darvik / NENT Group Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden realityprogrammer så dagslys for første gang, har publikum hengt seg vel så mye opp i hva som skjer bak skjermen, som foran.

Det har spesielt lenge vært knyttet stor nysgjerrighet til de spesielle kontraktene som må signeres før innspilling, men selv de ivrigste av oss har sett seg pent nødt til å godta at slik informasjon sjelden blir offentliggjort.

For kort tid siden kunne imidlertid svenske Aftonbladet avsløre detaljer i kontraktene deltakerne i den svenske versjonen av «Paradise Hotel» må signere før innspilling.

Der kom det blant annet frem at deltakere som røper informasjon tilknyttet kontrakten, kan få opptil 200 000 kroner i bot.

Les mer om «Paradise Hotel» Sveriges kontraktsdetajler lenger ned i saken.

- Stor forskjell

Ifølge Aftonbladet krever i tillegg produksjonen full kontroll over eventuelle YouTube-kanaler, samt podkaster, arrangementer og annet deltakerne kan tjene penger på.

Aftonbladet har vært i kontakt med Susanne Nylén, pressesjef i Nent Group, som eier TV3, som forteller overfor avisen at de aldri kommenterer innhold eller detaljer i sine kontrakter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer