Linni Meister og Niklas Tangen Klein:

Avslører sjekkereplikken som smeltet Linnis hjerte

Linni Meister la ikke skjul på sin forelskelse da hun ankom «Beauty and the Beast»-premieren i Oslo.

SMELTET LINNIS HJERTE MED PRINSESSEKOMMENTAR: Niklas Tangen Klein tydde til Disney-metaforer første gangen han skulle sjarmere Linni Meister. Her er de sammen på «Beauty and the Beast»-premiere i Oslo torsdag. Foto: Andreas Fadum
SMELTET LINNIS HJERTE MED PRINSESSEKOMMENTAR: Niklas Tangen Klein tydde til Disney-metaforer første gangen han skulle sjarmere Linni Meister. Her er de sammen på «Beauty and the Beast»-premiere i Oslo torsdag. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2016 ble det kjent at TV-profilen Linni Meister (31) hadde funnet lykken med Niklas Tangen Klein (20).

SKJØNNHETEN OG UDYRET: Emma Watson og Dan Stevens er med i nyinnspillingen av den populære disneyfilmen. Vis mer

Paret møttes gjennom det norske pokermiljøet og da de to ankom premieren på den nye Disney-filmen «Beauty and the Beast» i Oslo torsdag, etterlot de ingen tvil om at de fortsatt er stormende forelsket.

- Han er min egen «prince Charming», sier Linni Meister med et smil.

Sjekket opp Linni med prinsesse-kommentar

Niklas avslører at han selv brukte en prinsesse-kommentar da han skulle prøve å sjarmere Linni for første gang.

- Jeg spurte om hun hadde vært i Disney World. Da sa hun at hun hadde vært der med en ekskjæreste. Men så spurte jeg om han hadde sagt noe til henne da de gikk inn porten, og det hadde han ikke gjort.

- Da sa jeg at han burde sagt «Disneyland just got a new princess!».

- Da smeltet jeg helt, sier Linni Meister og ler.

Paret la heller ikke skjul på at de begge hadde store forventninger til den nye filmen.

FØRSTE KINODATE NOENSINNE:  - Tenk at vi har holdt sammen i snart 30 år uten å ha vært på kino sammen, sier Jenny Jenssen og ektemannen Tor Magne Jenssen-Søreng. Foto: Andreas Fadum
FØRSTE KINODATE NOENSINNE: - Tenk at vi har holdt sammen i snart 30 år uten å ha vært på kino sammen, sier Jenny Jenssen og ektemannen Tor Magne Jenssen-Søreng. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Vi er store Disney-fans begge to. Vi kjenner oss igjen, men Niklas er ikke noe udyr. Han er skjønn både utenpå og innvendig, sier Linni Meister.

Paret var ikke alene om å dyrke romantikken sammen med «The Beauty and The Beast».

Joner: - Forberedt på å gråte

Alexandra Joner (26) - som for tiden er aktuell på TV i kjendisversjonen av «71 grader nord» - kom sammen med kjæresten Runar Vatne.

LETTRØRT: Alexandra Joner - som hadde valgt å smykke seg med katteører for anledningen - avslørte at hun ofte blir rørt av TV og film og var forberedt på å gråte også denne gangen. Foto: Andreas Fadum.
LETTRØRT: Alexandra Joner - som hadde valgt å smykke seg med katteører for anledningen - avslørte at hun ofte blir rørt av TV og film og var forberedt på å gråte også denne gangen. Foto: Andreas Fadum. Vis mer

Hun var forberedt på at hun kunne bli rørt til tårer underveis i filmen.

- Etter at jeg bikket 25, blir jeg rørt av sånne syke ting. Jeg begynte å gråte da Aylar gikk videre i «Farmen kjendis». Når jeg er alene, så sitter jeg og hulker for jeg blir så rørt.

- Jeg blir ikke sjokkert om det kommer noen tårer i kveld. Men skulle det bli for mye, har jeg en skulder å gråte på.

Første kinodate etter 30 år

SKRYTER AV «BELLE»: Lene Alexandra Øien mener hovedpersonen i «Beauty and the Beast» er en sterk kvinne, som hun identifiserer seg med. Foto: Andreas Fadum.
SKRYTER AV «BELLE»: Lene Alexandra Øien mener hovedpersonen i «Beauty and the Beast» er en sterk kvinne, som hun identifiserer seg med. Foto: Andreas Fadum. Vis mer

Dansebanddronninga Jenny Jenssen (53) hadde tatt med seg ektemannen Tor Magne Jenssen-Søreng (59) på festforestillingen.

Hun avslørte at dette var deres første kinodate noensinne!

- Tenk at vi har holdt sammen i nesten 30 år, og har ei datter på snart elleve år. Så er det første gangen vi skal på kino sammen. Det er merkelig, nesten skammelig å si det.

- Men nå er vi her og dette var en gyllen mulighet, sier hun.

TV-profil og treningsinstruktør Lene Alexandra Øien (35) la heller ikke skjul på at hun gledet seg til filmkvelden da hun ankom sammen med en venninne.

Hun mener filmens hovedrollefigur Belle,, som spilles av Emma Watson, er et godt forbilde for jenter.

- Jeg er jo en sterk kvinne. Det er viktig å stå på sine egne ben og ikke finne seg i hva som helst. Jeg tror det blir en bra opplevelse i kveld, sier hun.

LES OGSÅ: Emma Watson avslører pikante skjønnhetstips

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer