MOR OG DATTER: Hollywood-stjernen Angelina Jolie har fått med seg datteren Vivienne Jolie-Pitt i den nye Disney-filmen «Maleficent» som går på kino i disse dager. Foto: All Over Press
MOR OG DATTER: Hollywood-stjernen Angelina Jolie har fått med seg datteren Vivienne Jolie-Pitt i den nye Disney-filmen «Maleficent» som går på kino i disse dager. Foto: All Over PressVis mer

Avslører sjalusi i barneflokken

- De andre barna begynner å bli litt irriterte, sier Angelina Jolie om mammadalten Vivienne (5).

SEOGHØR.NO: Denne helgen hadde Disney-filmen «Maleficent» Norgespremiere, og i hovedrollen som den onde heksa spiller Hollywood-stjernen Angelina Jolie (38).

I filmen spiller også datteren Vivienne Marcheline Jolie-Pitt (5), som Angelina har med forloveden Brad Pitt (50).

Til tross for at Vivienne er datter av to av Hollywoods dyktigste skuespillere tok det tid før hun ble vant til å stå foran kamera.

- Å prøve å få en fireåring til å gjøre ting flere ganger, på et gitt tidspunkt, det er ikke enkelt. Ingen fireåringer gjør som de får beskjed om, forteller Jolie i et intervju med E!News:

STORFAMILIE: Brad Pitt og Angelina Jolie har barna Maddox (12), Pax (10), Zahara (9), Shiloh (7) og tvillingene Knox og Vivienne (5). Foto: FameFlynet
STORFAMILIE: Brad Pitt og Angelina Jolie har barna Maddox (12), Pax (10), Zahara (9), Shiloh (7) og tvillingene Knox og Vivienne (5). Foto: FameFlynet Vis mer

Mammas skygge

Lille Vivienne fikk hjelp av hele familien som var å besøkte de to på settet, men Jolie forteller videre at søsknene Maddox (12), Pax (10), Zahara (9), Shiloh (7) og tvillingbroren Knox (5) begynner å bli lei av yngstejenta som krever all oppmerksomhet:

- Hun er alltid «den lille jenta». Hjemme kaller vi henne skyggen min. De andre barna begynner å bli litt irritert over det.

Vivienne er kjendisparets første barn som har hatt fått rolle i en film, men til tross for at søskenflokken har et godt utgangspunkt dersom de skulle være interessert i å gjøre karriere som skuespiller, forteller Jolie til People at hun ikke ønsker at barna skal bli for oppslukt i skuespilleryrket:

- Jeg vil at de bare skal gjøre det for gøy, men dersom de, når de blir eldre, vil å gjøre karriere ut av det, ønsker jeg ikke at det skal være hovedfokuset deres. Det kan være et aspekt, men de burde være involvert i mange andre ting. Det er ikke sunt å ha det som hovedfokus i livet.

Se trailer av «Maleficent» under:

Spiller mot hverandre igjen

Tidligere denne måneden ble det kjent at Angelina Jolie og Brad Pitt, som forelsket seg da de spilte mot hverandre i «Mr. & Mrs. Smith» i 2005, igjen skal stå foran kamera sammen:

- Det er ikke en stor film, og heller ingen actionfilm. Det er den typen film vi elsker, men ikke så ofte blir castet til. Den er veldig eksperimentell og uavhengig, og vi kan være skuespillere sammen og prøve nye ting.

Det er foreløpig ukjent hva den nye filmen skal hete.

LES OGSÅ: Brad Pitt ble slått ned av journalist