Pete Davidson og Kim Kardashian:

Avslører sivilstatus

Det er ikke lenger noen tvil om hva som skjer mellom Pete Davidson og Kim Kardashian.

ROMANTIKK I LUFTA: Duoen som Aladdin og Jasmine i «Saturday Night Live» . Foto: Ruba/ Backgrid UK/ NTB
ROMANTIKK I LUFTA: Duoen som Aladdin og Jasmine i «Saturday Night Live» . Foto: Ruba/ Backgrid UK/ NTB Vis mer
Publisert

Komiker Pete Davidson (28) og realitydronningen Kim Kardashian (41) har skapt overskrifter etter å ha blitt observert hånd i hånd i oktober i fjor.

Siden den gang har det blitt spekulert i om duoen er mer enn bare venner. Nå har Davidson avslørt hva som skjer mellom han og Kardashian til People.

Under et intervju med programleder for «People (The TV show!)», Kay Adams, åpner komikeren opp om livet i rampelyset.

- Slapper av med kjæresten min

- Mitt hverdagsliv er bare å sette meg i biler og møte opp på innspilling, forteller 28-åringen, som jobber med humorprogrammet «Saturday Night Live».

- Eller hvis jeg har fri, så henger jeg med venner eller slapper av med kjæresten min inne. Så jeg gjør ikke mye, fortsetter han.

Ifølge People er det Kardashian han referer til. Dette skal være første gang Davidson kaller Kardashian for kjæresten sin offentlig.

TV-kyss

Det var da «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen ledet en «Saturday Night Live»-sending, der Davidson jobber, at romanseryktene startet å svirre. Da spilte de også Disneyparet Aladdin og Jasmine i en sketsj som innebar et kyss.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.