Pete Davidson og Kim Kardashian:

Avslører sivilstatus

Det er ikke lenger noen tvil om hva som skjer mellom Pete Davidson og Kim Kardashian.

ROMANTIKK I LUFTA: Duoen som Aladdin og Jasmine i «Saturday Night Live» . Foto: Ruba/ Backgrid UK/ NTB
ROMANTIKK I LUFTA: Duoen som Aladdin og Jasmine i «Saturday Night Live» . Foto: Ruba/ Backgrid UK/ NTB Vis mer
Publisert

Komiker Pete Davidson (28) og realitydronningen Kim Kardashian (41) har skapt overskrifter etter å ha blitt observert hånd i hånd i oktober i fjor.

Siden den gang har det blitt spekulert i om duoen er mer enn bare venner. Nå har Davidson avslørt hva som skjer mellom han og Kardashian til People.

Under et intervju med programleder for «People (The TV show!)», Kay Adams, åpner komikeren opp om livet i rampelyset.

- Slapper av med kjæresten min

- Mitt hverdagsliv er bare å sette meg i biler og møte opp på innspilling, forteller 28-åringen, som jobber med humorprogrammet «Saturday Night Live».

- Eller hvis jeg har fri, så henger jeg med venner eller slapper av med kjæresten min inne. Så jeg gjør ikke mye, fortsetter han.

Ifølge People er det Kardashian han referer til. Dette skal være første gang Davidson kaller Kardashian for kjæresten sin offentlig.

BRYTER SAMMEN: Da Kim Kardashian snakket om Kanye i «Keeping up with the Kardashian» bryter hun sammen. Video: TV 2 Vis mer

TV-kyss

Det var da «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen ledet en «Saturday Night Live»-sending, der Davidson jobber, at romanseryktene startet å svirre. Da spilte de også Disneyparet Aladdin og Jasmine i en sketsj som innebar et kyss.

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

Senere har de blitt observert sammen en rekke ganger, både alene og sammen med Kardashians familie.

Ifølge People feiret paret Davidsons bursdag i november med en romantisk middag og kinotur. De har også vært på ferie på Bahamas sammen.

KINODATE: Davidson og Kardashian på en romantisk kinotur i Staten Island, New York i desember. Foto: MediaPunch/Shutterstock/NTB
KINODATE: Davidson og Kardashian på en romantisk kinotur i Staten Island, New York i desember. Foto: MediaPunch/Shutterstock/NTB Vis mer

Kardashian har tidligere vært gift med rapperen Kanye West, som hun har fire barn med: North (8), Saint (6), Chicago (3) og Psalm (3). Davidson var forlovet med Ariana Grande i 2018, og har også datet store stjerner som Kaia Gerber og Kate Beckinsale.

LES OGSÅ: Shay Mitchell: Stjernen røper gladnyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer