Kim Kardashian:

Avslører sitt uvanlige krav i testamentet

Reality-stjernen har skrevet i testamentet sitt at hun alltid skal ha sminke, hår og negler fikset - selv om hun er dødssyk.

MÅ SMINKES: Kim Kardashian avslører at hun vil bli sminket og stylet, selv om hun en dag skulle bli alvorlig syk. Foto: NTB Scanpix
MÅ SMINKES: Kim Kardashian avslører at hun vil bli sminket og stylet, selv om hun en dag skulle bli alvorlig syk. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Kim Kardashian (37) og familien er kjent for å sjokkere, og nå gjør realitystjernen det nok en gang.

I en ny video for Elle, avslører Kim at hun har som mål at hun til enhver tid skal se perfekt ut, selv om hun en dag ikke er i stand til å ta vare på seg selv.

- Jeg har satt av en del i testamentet mitt, hvor det står at hvis jeg noen gang ikke er i stand til å kommunisere og jeg er en som bæsjer på meg, så skal jeg ha håret, neglene og sminken min fikset, sier hun.

I den fire minutter lange videoen, omtaler«Keeping up with the Kardashians»-stjernen flere av overskriftene som er skrevet om henne, hvor blant annet nettopp testamentet og sminke er et tema.

37-åringen bekrefter at hun i testamentet sitt har skrevet om dette.

- Jeg vil se så bra ut som jeg kan, sier hun.

«Glam squad»

Gjennom 14 sesonger med TV-serien «Keeping up with the Kardashians» har Kim Kardashian gjort sitt navn til en internasjonal merkevare.

Men det glamorøse livet på skjermen kommer ikke av seg selv.

En helt egen «glam squad», sikkerhetsvakter, privatfly, kokker, hjelpere og agenter, er bare noe av det som får hverdagen til superstjernen til å gå rundt. ​

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer