Kim Kardashian:

Avslører sitt uvanlige krav i testamentet

Reality-stjernen har skrevet i testamentet sitt at hun alltid skal ha sminke, hår og negler fikset - selv om hun er dødssyk.

MÅ SMINKES: Kim Kardashian avslører at hun vil bli sminket og stylet, selv om hun en dag skulle bli alvorlig syk. Foto: NTB Scanpix
MÅ SMINKES: Kim Kardashian avslører at hun vil bli sminket og stylet, selv om hun en dag skulle bli alvorlig syk. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Kim Kardashian (37) og familien er kjent for å sjokkere, og nå gjør realitystjernen det nok en gang.

I en ny video for Elle, avslører Kim at hun har som mål at hun til enhver tid skal se perfekt ut, selv om hun en dag ikke er i stand til å ta vare på seg selv.

- Jeg har satt av en del i testamentet mitt, hvor det står at hvis jeg noen gang ikke er i stand til å kommunisere og jeg er en som bæsjer på meg, så skal jeg ha håret, neglene og sminken min fikset, sier hun.

I den fire minutter lange videoen, omtaler«Keeping up with the Kardashians»-stjernen flere av overskriftene som er skrevet om henne, hvor blant annet nettopp testamentet og sminke er et tema.

37-åringen bekrefter at hun i testamentet sitt har skrevet om dette.

- Jeg vil se så bra ut som jeg kan, sier hun.

SEX OG FISING: Kim Kardashian gjestet Jimmy Kimmels talkshow, men skuespiller Jennifer Lawrence stilte spørsmålene, - og det var ikke helt normale spørsmål. Video: CNN Vis mer

«Glam squad»

Gjennom 14 sesonger med TV-serien «Keeping up with the Kardashians» har Kim Kardashian gjort sitt navn til en internasjonal merkevare.

Men det glamorøse livet på skjermen kommer ikke av seg selv.

En helt egen «glam squad», sikkerhetsvakter, privatfly, kokker, hjelpere og agenter, er bare noe av det som får hverdagen til superstjernen til å gå rundt.

Bak hver eneste plettfrie «selfie» eller paparazzi-bilde, står det et helt team med makeupartister og stylister, som følger søstrene dag ut og dag inn.

Kim kaller hjelperne sine for «glam squaden», noe som har blitt til et helt eget fenomen i sosiale medier.

KLISSVÅT: Kim Kardashian måtte få Ellen DeGeneres til å helle vann over henne to ganger slik at hun fikk den perfekte selfien. Video: The Ellen Show, med tillatelse fra TV3 Vis mer Vis mer

Daglig deler hun bilder i sosiale medier av teamet, som etter hvert også har blitt nære venner av dem, ifølge la.racked.com.

Blant de mange fjesene som ofte dukker opp, er make-up-artisten Joyce Bonelli. Hun er dama bak mange av Kims ikoniske magasinforsider, og har blitt en nær venn av familien.

Ifølge nettstedet Nine, skal makeup-artisten ha signert en kontrakt på 750 000 dollar, noe som tilsvarer rundt 6,2 millioner norske kroner, for jobben hun gjør.

I tillegg til en bonusordning for spesielle arrangement og reiser, vil årslønnen til den profilerte sminkøren ligge på 1,5 millioner dollar, omtrent 12,5 millioner norske kroner, ifølge nettstedet.

Skal du kunne klare å leve som Kim Kardashian, må du belage deg på å punge ut rundt 900 000 dollar i uka, noe som tilsvarer over 7 millioner norske kroner.

Saken fortsetter under bildet.

TREBARNSMOR: Kim har sønnen Saint og døtrene North og Chicago sammen med ektemannen Kanye. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSMOR: Kim har sønnen Saint og døtrene North og Chicago sammen med ektemannen Kanye. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Betalte for kona

For et par år siden var Kim med ektemannen Kanye West på hans «Yeezus Tour».

Da reiste paret fra by til by over en lengre periode, og Kanye skal ifølge Globalgrind ha uttalt at han ikke ville spare på noe.

Den amerikanske rapperen ønsket nemlig at hans kone skulle få muligheten til å være klar til en fotoseanse når som helst.

Dermed betalte han «squaden» godt for at de skulle være klare til å hoppe på et privatfly døgnet rundt.

En nær venn av paret skal ha uttalt til RadarOnline at penger har lite å si for Kanye.

- Kim mener at bare hennes eget team vil få henne til å se nydelig ut, og ønsker ikke å jobbe med utenforstående.

- Dette kommer ikke til å bli billig, og Kanye må ut med 250 000 dollar bare i perioden de er på turné. Pengene betyr ingenting for Kanye så lenge dama hans ser bra ut, sa kilden den gang til RadarOnline.

Sjokkerer

Det er ikke ukjent at Kim ofte får fansen til å måpe, og 37-åringen elsker å sjokkere. Likevel viste det seg tidligere i år, at ikke alle stuntene er like planlagte.

Som da hun i fjor dukket opp i en totalt gjennomsiktig «bukse».

Det var under moteuken i New York at Kim iførte seg et antrekk som ikke var helt gjennomtenkt.

Det avslørte hun i et innlegg på Instagram. Realitydronningen la nemlig ut et såkalte tilbakeblikksbilde, der hun poserte foran et speil iført det nå, berømte antrekket.

- #FBF (tilbakeblikk) til den gangen i New York da jeg trodde at buksene mine ikke skulle bli gjennomsiktige når de ble fotograferte, skrev hun.

Kim Kardashian dynket i mel på rød løper av pelsmotstander. Dette skjedde i forbindelse med at Kardashian skulle lansere sin nye parfyme i West Hollywood i USA. Video licensed from Splash News/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg ble svett av det jentekysset