Avslører sitt sikreste stilkort

Det er ett spesielt grep Hollywood-kjendisene sverger til gang etter gang for å gjøre inntrykk på den røde løperen...

DYP GJENGANGER: Stjernene har en forkjærlighet for oppsiktsvekkende, dype utringninger på den røde løperen. Her demonstrert ved supermodell Candice Swanepoel på Met-gallaen, popstjerne Beyoncé på Grammy Awards og filmstjerne Elizabeth Banks på Met-gallaen. Foto: NTB Scanpix
DYP GJENGANGER: Stjernene har en forkjærlighet for oppsiktsvekkende, dype utringninger på den røde løperen. Her demonstrert ved supermodell Candice Swanepoel på Met-gallaen, popstjerne Beyoncé på Grammy Awards og filmstjerne Elizabeth Banks på Met-gallaen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De store stjernene prøver stadig ut nye ting for å fange fotografenes oppmerksomhet og stjele overskriftene i kjendispressen.

Kjendiskvinnene kan vise figuren i ettersittende kjoler, slik Sharon Stone (57) gjorde nylig, eller la beina spille hovedrollen med høye kjolesplitter - noe Celina Midelfart (42) gjorde til gangs før prinsesse Madeleines bryllup.

Å iføre seg imponerende couture-kreasjoner, slik Julianne Moore (54), Amal Clooney (37) og Elizabeth Banks (41) har gjort i år, er en smakfull måte å vekke oppsikt på den røde løperen.

Imidlertid er det ett stiltriks stjernene stadig vender tilbake til. Det å stille på den røde løperen med dyp utringning, og gjerne uten BH, er et sikkert kort for å få alles øyne på seg. Den supersexy utringningen var dessuten en gjenganger på MTV Video Music Awards i slutten av august.

Hvordan synes du stjernene lykkes med den dype utringningen? Kast terning nederst i saken!

FAVORITT: Popstjerne og skuespiller Jennifer Lopez sverger gang på gang til den dype utringningen for å ose av sensualitet. Her på (f.v) Vanity Fairs Oscar-fest i 2015 og 2012, og på Oscar-utdelingen i 2012.  Foto: NTB Scanpix
FAVORITT: Popstjerne og skuespiller Jennifer Lopez sverger gang på gang til den dype utringningen for å ose av sensualitet. Her på (f.v) Vanity Fairs Oscar-fest i 2015 og 2012, og på Oscar-utdelingen i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Kan bli vulgært

Benedicte Wessel-Holst, redaktør i mote- og livsstilsmagasinet HENNE, forklarer utringningens popularitet slik:

- En dyp utringning vil alltid vekke oppmerksomhet, og derfor er det selvsagt populært blant stjernene på den røde løperen, påpeker redaktøren overfor Seoghør.no.

Kim Kardashian er blant stjernene som vet å vekke oppmerksomhet ved å vise kløft - se video nedenfor:

Det å gå for dyp utringning er ikke nødvendigvis idiotsikkert. Risikoen for såkalt «puppeglipp» er overhengende, og man kan fort få et litt voldsomt uttrykk. Da Seoghør.nos lesere kastet terning på årets Billboard Awards-antrekk i mai, vakte ikke utringningene stor begeistring.

- Personlig synes jeg svært dype utringninger er aller finest på dem som ikke har så stor byste. For kvinner som er så heldige å ha «mer å by på» er det selvsagt kledelig med utringing, bare ikke så dyp at bysten og kløften stjeler all oppmerksomhet. Det oppfattes fort som vulgært, legger Wessel-Holst til overfor Seoghør.no.

Se og Hørs motepoliti, Jan Thomas, har på sin side oppfordret norske kjendiser til å bli dristigere på den røde løperen.

Saken fortsetter under bildene.

VELBALANSERT: Filmstjernene Sienna Miller, Naomi Watts og Kate Hudson er alle gode eksempler på at man kan iføre seg svært dype utringninger på en smakfull måte. Ingen av dem har en spesielt stor byste. Foto: NTB Scanpix
VELBALANSERT: Filmstjernene Sienna Miller, Naomi Watts og Kate Hudson er alle gode eksempler på at man kan iføre seg svært dype utringninger på en smakfull måte. Ingen av dem har en spesielt stor byste. Foto: NTB Scanpix Vis mer

HENNE-redaktøren har flere stiltips for å lykkes best mulig med Hollywood-stjernenes rød løper-favoritt:

- I tillegg er det viktig at resten av antrekket ikke er like dristig, for å skape en smakfull balanse. Dette gjelder også hår og makeup, samt tilbehør som sko og smykker. At en såkalt «plunging neckline» ikke er noe du velger til et bryllup eller konfirmasjon, sier seg nesten selv. Ønsker du å være festens midtpunkt derimot – er det bare å kjøre på! mener Wessel-Holst.

[views:embed:node_embed:block:81758]

LES OGSÅ: - Hun gav folk hakeslepp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer