DEN GANG DA: Supermodell Miranda Kerr (33) og skuespiller Orlando Bloom (40) var et av Hollywoods hotteste par i seks år, før de gikk hvert til sitt i 2013. Eksparet har fortsatt et svært nært forhold, skal vi tro sistnevnte. Foto: Reuters / NTB Scanpix
DEN GANG DA: Supermodell Miranda Kerr (33) og skuespiller Orlando Bloom (40) var et av Hollywoods hotteste par i seks år, før de gikk hvert til sitt i 2013. Eksparet har fortsatt et svært nært forhold, skal vi tro sistnevnte. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Avslører sitt helt spesielle forhold til eksmannen: - Som en bror

Supermodell Miranda Kerr (33) har fortsatt et nært forhold til Orlando Bloom (40). 

Publisert

Da supermodell Miranda Kerr (33) og skuespilleryndling Orlando Bloom (40) fant kjærligheten for ti år siden, ble de raskt et av Hollywoods mest omtalte par.

Bloom og Kerr, som henholdsvis gjorde braksuksess med «Pirates of the Caribbean»-filmene og undertøysgiganten Victoria's Secret på denne tida, giftet seg i 2010. Året etterpå kom sønnen Flynn til verden.

Så, i 2013, brast lykken.

- Som en bror

- Til tross for at dette er slutten på deres ekteskap, elsker, støtter og respekterer de hverandre som foreldre til deres sønn og som en familie, uttalte parets representant til pressen den gang.

En nokså standard «vi skiller oss, men alt er bra»-erklæring fra kjendis-landskapet, der altså.

Men Miranda Kerr har sannelig holdt ord.

I et intervju med magasinet People medgir den australske modellen at hun og eksmannen fortsatt har et spesielt og nært forhold. Nært på en måte som gjør at hun velger å omtale han som «en bror».

- Vi er en moderne familie. Jeg og Orlando har en fantastisk kjemi, og kunne nærmest vært i slekt. Han er som en bror for meg, forteller 33-åringen, og fortsetter:

SJARMTROLL: Miranda Kerr og sønnen Flynn i 2015. Foto: 
SJARMTROLL: Miranda Kerr og sønnen Flynn i 2015. Foto:  Vis mer

- Det er en merkelig greie, men vi bryr oss virkelig om hverandre. Jeg føler meg veldig heldig.

Nakensjokk

For på tross av at både Bloom og Kerr har funnet kjærligheten på ny, virker ikke eksparet å holde spesielt mange hemmeligheter for hverandre.

Da bilder av førstnevntes edlere deler florerte på nett i fjor sommer, tok han nemlig umiddelbart kontakt med ekskona.

- Han sendte meg en tekstmelding der han skrev at han var skikkelig flau, fortalte Kerr i radioprogrammet «The Kyle and Jackie O».

Videre i meldingen skal Bloom ha skrevet at «noen bilder snart ville komme ut», og at han ville informere henne.

- Alt som gikk gjennom hodet mitt var: «Hva tenkte du på? Seriøst», la Kerr spøkefullt til.

Skryter av eksmannens nye kjæreste

Supermodellen er i dag forlovet med verdens yngste dollarmilliardær, Snapchat-gründer Evan Spiegel (26), som hun først traff under et motearrangement i 2014.

FORLOVET: Miranda Kerr og Evan Spiegel strålte sammen på middag i Det hvite hus i fjor sommer. Foto: Andrew Harnik / AP / NTB Scanpix
FORLOVET: Miranda Kerr og Evan Spiegel strålte sammen på middag i Det hvite hus i fjor sommer. Foto: Andrew Harnik / AP / NTB Scanpix Vis mer

Eksmannen har på sin side funnet tonen med popdronning Katy Perry (32). Paret forholdt seg lenge tause til pressen om forholdet, før Bloom omsider tok bladet fra munnen før jul:

- Hun er fantastisk. Jeg er superstolt av jobben hun gjør. Hennes stemme når ut til så mange, sa han til Entertainment Tonight i forbindelse med et veldedighetsarrangement.

Nå får popstjerna også skryt av Miranda Kerr. På spørsmål fra People om hva hun synes om Perry som bonusmamma for sønnen Flynn (6), svarer hun:

- De kommer kjempegodt overens, og har det veldig fint sammen.

Er ringen sluttet? Hvem vet.

LES OGSÅ: Måtte gå ned i vekt etter spiseforstyrrelsene.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer