Avslører sitt første møte med fyrst Albert

«Mesternes Mester»-deltakerne Bjørn Maaseide og Jan Kvalheim glemmer ikke starten på sitt vennskap med Monacos overhode.

INVITERT: Da Jan Kvalheim fylte 50 år ble fyrsteparet Albert og Charlene av Monaco selvfølgelig invitert. Foto: Andreas Fadum
INVITERT: Da Jan Kvalheim fylte 50 år ble fyrsteparet Albert og Charlene av Monaco selvfølgelig invitert. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Mesternes Mester»-deltakerne Bjørn Maaseide (47) og Jan Kvalheim (52) er gode venner med fyrst Albert og fyrstinne Charlene.

Men de har vært sparsomme med uttalelse angående sine celebre venner.

Til VG avslører de nå hvordan de møttes for aller første gang.

- Jeg traff Albert første gang i Cannes, da jeg var proff i Frankrike. Han er veldig interessert i volleyball, og spesielt sandvoleyball. Da jeg og Bjørn spilte sammen her i turneringer på 90-tallet traff vi ham igjen.

MENGER SEG: Jan Kvalheim og Bjørn Maaseide møter ofte Monacos fyrstepar. Foto: Andreas Fadum
MENGER SEG: Jan Kvalheim og Bjørn Maaseide møter ofte Monacos fyrstepar. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- På en fest med prinsesse Märtha Louise til stede fikk jeg god kontakt med ham. Vi snakket sammen i over en time på fransk, sier Kvalheim.

Og det er heller ikke sjeldent de blir invitert med på festlighetene i Monaco. Da Charlene og Albert giftet seg for fem år siden, hadde de et gigantisk kjendisbryllup, hvor gutta var invitert.

Se Jan Åge Fjørtoft og Roy Johansen vise rundt i Mesternes Mester-huset:

Bor under slottet deres

I et portrettintervju med Dagbladet Magasinet tidligere denne måneden, fortalte de hvor de pleier å bo når de blir invitert.

I NORGE: Fyrsteparet var på besøk i Norge da Kvalheim fylte 50 år.  Foto: Andreas Fadum
I NORGE: Fyrsteparet var på besøk i Norge da Kvalheim fylte 50 år. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Vi bor vanligvis i en leilighet under slottet. Det har mest vært min og Jans greie - Linda traff Albert og Charlene første gang i vinterferien.

Etter at fyrsteparets barn, prinsesse Gabriella (1) og kronprins Jacques (1) ble døpt i mai 2015, ble Maaseide invitert til en markering. Men ofte er det løsere i snippen hos Monacos fyrstepar, røpet han videre.

- Vi bruker å spille beachvolley-turnering på hytta til Albert på toppen av Monaco. Da inviterer han «gode og ikke så gode venner», som han kaller det. Bono var dommer et år, sa Maaseide til Dagbladet Magasinet.

LES OGSÅ: Disse videoene ble mest sett i 2015

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer