René Dif:

Avslører siste dødsønske

René Dif røper at han har en helt spesiell dødsplan for seg selv.

BALSAMERES: Artisten René Dif (i midten) avslører hvilke planer han har lagt for den dagen han går bort. Foto: Tor Richardsen / NTB
BALSAMERES: Artisten René Dif (i midten) avslører hvilke planer han har lagt for den dagen han går bort. Foto: Tor Richardsen / NTB Vis mer
Publisert

Aqua-stjernen René Dif (54) gjestet nylig «Det sidste måltid» på den danske radiokanalen Radio4. Under episoden letter sangeren på sløret om hans svært oppsiktsvekkende dødsplaner.

54-åringen går nærmere inn på hvilke ønsker han har for seg selv, da han en dag skal gå bort. Det som imidlertid har fått flere til å sperre opp øynene er at han ikke vil gravlegges i kiste, men heller balsameres og stille kroppen på utstilling i en Ferrari.

Det skriver den danske avisa BT.

Vil balsameres i Ferrari

Videre legger ikke artisten skjul på at døden er et tema han har begynt å tenke mye på den siste tida. Det forklarer hvorfor de oppsiktsvekkende planene allerede er lagt.

Til den danske radiokanalen kunne Dif også avsløre at han nå har fått en avtale med den dansk-chilenske provokunstneren Marco Evaristti (58), som bruker å fronte en rekke utstillinger.

HAR VÆRT SJUK: Lene Nystrøm slet med spiseforstyrrelser i flere år. - Nå er det ca 18 år siden jeg hadde mitt siste tilbakefall, sier hun i «Hver gang vi møtes». Video: TV 2 Vis mer

Sistnevnte skal nå sørge for at Dif får ønsket sitt oppfylt. Artisten forklarer videre hvordan hele prosessen skal gå til:

- Midt i karrieren min inngikk jeg en avtale med Marco Evaristti om at han får bruke kroppen min. Han vil balsamere meg, tenker jeg, og så må jeg sitte i en Ferrari i et kunstverk som skal stilles ut på noen av de største museene i verden, forteller han åpenhjertig.

54-åringen understreker at det siste han vil, er at kroppen hans skal begraves, selv etter at utstillingen er over. Hans største ønske er at kroppen skal brennes og bli lagt inn i en nyttårsrakett, hvor familie og venner kan bruke ham som fyrverkeri på nyttårsaften.

Til tross for artistens flere planer for dødens fremtid, er han ikke i tvil om at han også vil ha en gravstein, slik at han kan minnes av folk.

INTIME SPØRSMÅL: Lene Nystrøm er dommer i danske «The Voice» og fikk i går kveld spørsmål om hun så noe som gjorde henne våt i trusa. Video: Mogens Flindt / Ekstra Bladet Vis mer

Gikk ned i vekt

For omtrent to år siden la imidlertid Aqua-stjernen seg i hardtrening, og snudde totalt om på livsstilen sin - noe som resulterte i en kraftig vektnedgang.

- Det er så vilt, men jeg har nå flere ganger opplevd at folk jeg kjenner bare går rett forbi meg. De kjenner meg ikke igjen etter at jeg gikk ned i vekt, fortalte han til Ekstra Bladet.

Selv beskriver han endringen han har gjennomgått som en «transformasjon». Etter å ha sett et bilde av seg selv fra ei tid tilbake, tenkte han nemlig at noe måtte gjøres.

I tillegg til vektnedgangen opplevde han også flere helsefordeler ved å begynne å trene.

- Jeg har fått mer overskudd og det er mye lettere å holde fokus. Jeg kan plutselig gjøre tusen ting. Hvis jeg hadde visst hva det gjorde for meg, hadde jeg begynt for 30 år siden, sa han.

LES OGSÅ: - Har mistet nesten halve kroppsvekten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer