Avslører sine skjulte talenter

Supermodell Heidi Klum kan mye mer enn å posere foran kamera.

TALENTFULL: Heidi Klum avslører i et ferskt intervju at hun har mange ukjente talenter - noe som kan komme godt med som en del av dommerpanelet i dne nye sesongen av «America's Got Talent». Foto: Stella Pictures
TALENTFULL: Heidi Klum avslører i et ferskt intervju at hun har mange ukjente talenter - noe som kan komme godt med som en del av dommerpanelet i dne nye sesongen av «America's Got Talent». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tyske Heidi Klum (39) er en av verdens mest kjente modeller, i tillegg til å være programleder, designer, skuespiller og forretningskvinne. 

«Project Runway»-programlederen er dessuten blant dommerne i årets sesong av «America's Got Talent», sammen med Melanie Brown, radiolegende Howard Stern og Howie Mandel. Og i et nytt intervju med In Touch avslører firebarnsmoren at hun dessuten har flere mindre kjente talenter.

- Jeg var danser i 15 år. Jeg danset jazz, ballett, steppet - og drev med magedans, for av en elelr annen grunn er magedans kjempesvært i Tyskland, forteller hun.

Men Victoria's Secret-stjernen kan mer enn å bevege seg på catwalken og på parketten.

- Folk sier også at jeg jodler ganske bra. Nylig var det en som jodlet på en audition og jeg bare «Dude, hør på dette...!». Jeg sendte ham hjem for å jobbe mer med jodlingen sin, fortsetter «America's Got Talent»-dommeren.

Og i tillegg til å holde seg i form ved å leke med barna Leni (8), Henry (7), Johan Riley (6) og Lou (3), sørger hun for å gi dem hjemmelaget mat etter lekestundene med trampolinehopping eller svømming.

- Jeg lager mat til barna mine. Jeg har mange tyske oppskrifter jeg kan bruke - schnitzel, kjøttboller og retter med kål. Men jeg er dårlig til å bake! avslører 39-åringen overfor magasinet.

Heidi Klum var tidligere gift med artisten Seal (50), men paret brøt med hverandre i fjor vinter. I dag er den talentfulle blondinen lykkelig sammen med livvakten Martin Kristen (49).
 
LES OGSÅ: Se, så forelsket!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer