Avslører sine sexpartnere

Janice Dickinson er ikke den som holder på en hemmelighet...

FRITTALENDE: Janice er ikke kjent for å sensurere seg selv. Foto: All Over Press
FRITTALENDE: Janice er ikke kjent for å sensurere seg selv. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Skuespilleren Liam Neeson har "den største penisen av alle levende menn". Det forteller den tidligere supermodellen Janice Dickinson (51), som den siste tiden har gjort seg bemerket for sine "rett fra leveren"-utsagn i tv-programmet "Americas Next Top Model".


- Han åpnet buksesmekken og det var som en Evian-flaske falt ut. Det var sinnsykt! Ville du ikke blitt helt vill? Han var fantastisk! sier Janice ifølge nettstedet contactmusic.


I disse dager er modell-dommeren aktuell med sitt eget program "The Janice Dickinson Modeling Agency", og i kjølvannet av promoteringen av programmet har det kommet mange frekke utsagn fra damen som vet å få andre til å sette kaffen i halsen. Blant annet snakker hun ut om sine tidligere elskere; deriblant Mick Jagger og Jack Nicholson.


- Sir Mick var bra. Han var ganske heit. Jeg ville hatt ham igjen uten tvil. Jack Nicholson? La oss bare si at "Jokeren" var vill!


SE HER: Janice ber gutta kaste klærne


Janice forteller også at hun er svak for "American Idol"-dommeren Simon Cowell.


- Han er den mest sexy mannen på tv. Jeg elsket å ta på den hvite hengerumpa hans da jeg var med i "American Idol". Kom igjen, Simon! Kvitt deg med Terri (kjæresten)! Jeg vil ha en bit av den rumpa. Jeg utfordrer ham til en sexmaraton. Det ville bli skjønnheten og nerden!


Dickinson legger heller ikke skjul på at hun gjerne kunne tenke seg en lesbisk affære med Angelina Jolie.


- Hun er nydelig. Hun kunne fått barna mine. Jeg ville feid over henne uten å nøle!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer