Charlize Theron:

Avslører sin verste date noensinne

- Jeg signaliserte at jeg var klar for et kyss.

LEDIG PÅ MARKEDET: Charlize Theron er nok mange menns drømmedame, men hun er fremdeles singel. Foto: NTB Scanpix
LEDIG PÅ MARKEDET: Charlize Theron er nok mange menns drømmedame, men hun er fremdeles singel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Charlize Theron (44) har i flere år vært singel og lever lykkelig som alenemamma for adoptivbarna Jackson (7) og August (4).

Hun er en av filmbyens mest ettertraktede skuespillere, og er for tiden aktuell i dramaet «Bombshell», hvor hun også er nominert til Oscar for beste kvinnelige hovedrolle.

Onsdag gjestet tobarnsmoren «Jimmy Kimmel Live!» og her sirklet temaet raskt innpå kjærlighetslivet hennes. Programleder Jimmy Kimmel (52) ville nemlig vite om Theron kunne dele en pinlig dating-historie med publikum. Og det gjorde hun - til alles store glede.

- Jeg dro på en date i 20-årene med en som var skikkelig kjekk. Jeg var gira, og etter en veldig hyggelig middag sammen, tenkte jeg: «Dette går utrolig bra». Og da han kjørte meg hjem, signaliserte jeg at jeg var klar for et kyss, startet hun, ifølge E!News, og la til:

- Dette høres ut som en ganske bra date, ikke sant? Men bare vent.

Videre fortalte 44-åringen at de begynte å kysse og at det hele føltes veldig deilig.

- Men så trakk han seg plutselig unna og hvisket til meg: «Klin med nesa mi», avslørte Charlize mens hun lo så tårene sprutet.

Ga seg ikke

Theron sverget deretter på sitt eget liv om at historien var sann.

- Jeg har ikke klart å glemme dette for det har aldri noensinne skjedd igjen, hikstet hun - til stor latter fra salen.

Kimmel og publikum var selvfølgelig svært spente på hva som hadde skjedd videre.

- Jeg begynte først å le, men jeg ville ikke ødelegge noe siden det gikk så bra. Så jeg ga ham et lite kyss på nesa. Da sa han: «Nei, jeg vil du skal kline med den».

Og kanskje ikke så overraskende, så ble den med den ene daten.

I ni år var Theron kjæreste med skuespillerkollega Stuart Townsend (46), men forholdet tok slutt i 2010. Tre år senere ble hun sammen med Sean Penn (58), og i desember 2014 avslørte duoen at de hadde forlovet seg.

Bryllup ble det derimot aldri noe av, ettersom de gikk hver til sitt sommeren 2015, og siden den gang har hun i alle fall offentlig fremstått som singel.

I høst bekreftet 44-åringen også selv dette.

- Jeg har ikke vært i et forhold på veldig lenge, og jeg har aldri ønsket å gifte meg. Og helt ærlig, så er ikke dette noe som er vanskelig for meg. Det er helt sant, fortalte hun til Glamour, ifølge Contact Music, og fortsatte:

- Jeg merker at dette overrasker mange mennesker, spesielt kvinner.

Vis mer

Helt siden gjennombruddet i filmen «Djevelens advokat» i 1997 har Charlize Theron vært regnet som en av Hollywoods fremste kvinnelige skuespillere.

Og siden den gang har hun klatret seg oppover Hollywood med roller i filmer som «The Italian Job», «Mad Max», «Fast & Furious» og «Snow White & the Huntsmen».

I 2004 vant hun en Oscar for beste kvinnelige hovedrolle som seriemorderen Aileen Wuornos i filmen «Monster», og hun har en rekke ganger blitt nominert til både Oscar- og Golden Globe Awards for sine prestasjoner på lerretet.

Nært forhold til moren

Charlize innrømmet også til Glamour at det til tider er tøft å sjonglere singellivet med to små barn og en karriere i filmbransjen. I tillegg adopterte familien nylig to valper, og hun klarte også å skade seg stygt i hånden mens hun spilte inn «Fast & Furious 9».

- Livet mitt er litt overveldende. Jeg hadde nettopp tre operasjoner, og jeg promoterer to filmer. Vi har ingen barnepike akkurat nå, og jeg vet at jeg aldri kunne ha gjort det jeg gjør, og å ha denne karrieren, uten hjelp og støtte, forklarte hun til bladet i oktober.

Og filmstjernen har aldri lagt skjul på at en av hennes aller største støttespillere er moren Gerda Martiz.

- Det ville vært å lyve å si at jeg har oppdratt barna alene. Jeg hadde aldri klart det uten henne, har hun skrytt til Elle.

Selv vokste Theron opp som enebarn, og som 15-åring opplevde hun at moren skjøt og drepte faren i nødverge. Etter dette var det kun de to igjen.

- Jeg ble oppdratt av en mor som sa: «Ikke ta dritt fra noen», delte Charlize med Glamour.

LES OGSÅ: Amber Heard klinte til med ny flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer