Katarina Flatland:

Avslører sin «ukjente» side

«Idol»-programlederen er ikke nødvendigvis så smørblid som folk flest har inntrykk av.

IKKE BARE BLID: Selv om Katarina Flatland er kjent for sitt brede smil og gode humør, er det ikke hver dag den ppulære programlederen klarer å holde humøret oppe. Foto: Morten Eik
IKKE BARE BLID: Selv om Katarina Flatland er kjent for sitt brede smil og gode humør, er det ikke hver dag den ppulære programlederen klarer å holde humøret oppe. Foto: Morten Eik Vis mer

Den smilende og sprudlende programlederen Katarina Flatland (29) kan kanskje fremstå som en person som alltid er glad og positiv for mange.

Gjennom fire år har Katarina nemlig servert seerne med varme og godmodighet som programleder i «Jakten på kjærligheten», og til høsten skal hun fortsette å spre den samme gode gleden som programleder i «Idol».

I et nylig intervju med Dagbladet deler hun imidlertid sider ved seg selv som fansen sjelden får se.

Hissig

- Jeg er egentlig litt hissig av meg, nokså lett antennelig, forteller programlederen til avisen.

- I trafikken for eksempel. Eller om jeg går bak trege personer. Jeg blir aldri ufin, men om jeg føler jeg har rett til å reagere på noe, så holder jeg ikke tilbake, legger hun til.

Den populære 29-åringen forteller videre om en hendelse der sinnet tok helt overhånd.

GOD STØTTE: Ektemannen Harald Dobloug har stått ved Katarinas side i snart åtte år. Han roer henne også ned når sinnet tar overhånd. Foto: Tor Kvello
GOD STØTTE: Ektemannen Harald Dobloug har stått ved Katarinas side i snart åtte år. Han roer henne også ned når sinnet tar overhånd. Foto: Tor Kvello Vis mer

En ukjent person hadde nemlig lagt sin parkeringsbot på hennes bil, og da tok Katarina kontakt.

- Da var det sånn at Harald ba meg tenke godt over hva jeg skrev, forteller hun til avisen.

Giftet seg

Katarina Flatland og Harald Dobloug har vært et par siden 2011, og forlovet seg for litt over to år siden.

I sommer ga de hverandre sitt ja i et storslått bryllup på Holckenhavn slott på Fyn i Danmark.

Bruden selv strålte i en elegant, langermet brudekjole med nøkkelhullsutringning og blondeermer - signert norske Leila Hafzi - og et langt slør.

Selv har den forelskede duoen delt flere bilder av det storslåtte bryllupet i sosiale medier.

Noe bryllupsreise har det foreløpig ikke blitt ennå, ettersom de begge har store planer til høsten.

Setter av tid til hverandre

Katarina Flatland er for mange kjent for å servere tv-seerne bonderomantikk i rollen som programleder for realityserien «Jakten på kjærligheten» på TV 2.

Fra høsten blir hun imidlertid å se i en helt annen rolle, når hun skal lede «Idol»-sendingene på samme kanal.

I tillegg til TV-jobben studerer hun medisin, mens hennes nybakte ektemann er utdannet lege. Paret har med andre ord en hektisk hverdag.

- Det blir mye jobbing på begge to, men selv om vi ikke får sett hverandre så mye, er vi flinke til å sette av «oss-tid» når vi først har mulighet. Og den tiden er hellig, fortalte Harald i et intervju med Se og Hør i 2015.

Katarina forklarte at de to aller helst bruker denne tiden hjemme.

- Det skjer så mye ellers, så derfor er det deilig å koble av i leiligheten. I stedet for å spise ute, lager vi gode middager. Da legger vi bort mobiler og iPader og har gode samtaler, forklarte hun.

LES OGSÅ: Viste frem kjæresten for første gang