Avslører sin store drøm

Filmstjernen John Travolta frykter ikke den skal ødelegge karrieren.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespilleren John Travolta (60) er fremdeles meget aktiv som skuespiller.

I år er han aktuell med «The Forger» og spiller for tiden inn mafia-filmen «Gotti: In the Shadow of My Father», der Travolta har rollen som mafiabossen John Gotti Sr.

De siste årene har Travolta valgt seg ut mer «slemme» rollefigurer, alt med tanke på sin store drøm. «Pulp Fiction»-stjernen ønsker seg nemlig rollen som Bond-skurk i den kommende James Bond-filmen.

- Jeg hadde elsket å spilt rollen som Bond-skurk. De har en helt ny plan for skurken i den kommende filmen, men jeg har snakket med Barbara Broccoli om det og hun elsker ideen. Det hadde vært fantastisk, sier Travolta til The Telegraph.

Broccoli er Bond-filmens produsent og ansvarlig for de siste Bond-filmene, deriblant «Skyfall», «Quantum of Solace» og «Casino Royal», med Daniel Craig som den hemmelige agenten.

Selv om Travolta ved første øyekast virker som et utenkelig valg som Bond-skurk, har faktisk skuespilleren spilt flere slemme roller. Blant annet i «Swordfish», «The Punisher» og «Face/Off».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer