SKOLEFRØKEN: Victoria hevder hun finner inspirasjon hos britiske skolefrøkner. Men nå ser vel ikke de fleste av dem helt sånn her ut...?
SKOLEFRØKEN: Victoria hevder hun finner inspirasjon hos britiske skolefrøkner. Men nå ser vel ikke de fleste av dem helt sånn her ut...?Vis mer

Avslører sin stil-hemmelighet

Victoria Beckham inspireres av de merkeligste ting...

SEHER.NO: De seneste årene har Victoria "Posh" Beckham (34) blitt mer kjent som moteikon, enn som popstjerne.

Fru Beckham har endret stilen totalt siden hun og familien flyttet til LA  i fjor, og går nå for mer elegante og klassiske klesplagg.

Og i et ferskt intervju med Company Magazine avslørte nylig trend-divaen hemmeligheten bak hennes eksklusive "look".

Ifølge Posh finner hun nemlig inspirasjon i alt britisk, og da særlig britiske skolefrøkner, skriver Daily Mail.

Og superstjernen nekter for at hun har endret stilen sin.

- Stilen har ikke endret seg, ikke i det hele tatt. Jeg er veldig britisk sånn stilmessig. Tenk skolefrøken. Jeg elsker smale skjørt og ettersittende bluser, klassiske kjoler og flatterende jeans mikset med klassiske plagg, forteller trebarnsmoren.

Beckham er også kjent for å kun gå i høye hæler, og sjokkerte fansen da hun i sommer ble avbildet i Disneyland iført flip-flopper.

Superstjernen hevder i tillegg at hun aldri bruker sminke når hun er alene med ektemannen David og deres sønner.

Likevel har Posh klart å selge over 400.000 kopier av hennes stil-bibel "The Extra Half an Inch: Heels, Hair and Everything in Between".

- Det er alltid kjekt å vite hva som kler en. Din signarturstil er det som får deg til å føle seg lykkelig, selvsikker og sexy. Selvfølgelig er det alltid bra å mikse ting litt av og til og. Bryt grenser og utvikle stilen din. Ha det gøy, men vær realistisk. Ikke følg mengden, sier hun.

Ifølge Victoria, som lanserte sin egen kleslinje under New York Fashion Week i høst, forteller også at hennes stil er veldig mye inspirert av gamledagers motebilde, enn de nyeste trendene.

- 1950-tallets moteikoner hadde så mye klasse. Jeg elsker glamouren og stilen til for eksempel Jackie O og Audrey Hepburn, har hun tidligere uttalt.

Og det synes...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Puppene er oppe i halsen igjen!